Robben'den sürpriz cevap: Hayır dersem Türkler...

Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer listesinde olan Arjen Robben, transferi konusundaki soruya verdiği cevapla açık kapı bıraktı.

Robben'den sürpriz cevap: Hayır dersem Türkler...
Robben'den sürpriz cevap: Hayır dersem Türkler...
GİRİŞ 10.03.2016 11:36 GÜNCELLEME 10.03.2016 12:05
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin uzun süredir gündeminde olan hatta kulübün sponsor reklamlarına bile konu olan Arjen Robben, Alman Sky Kanalı'nda Audi Star Talk isimli programa konuk oldu.

Sunucular, programda Hollandalı yıldıza, Fenerbahçe'nin kendi ismini reklamda kullandığını, Türk basının da sürekli olarak Fenerbahçe'ye gideceğini yazdığını hatırlatarak, sarı-lacivertli kulübe transfer olup olmayacağını sordu. Robben bu soruya, "Türkler çok ateşli insanlar. Burada çok Türk arkadaşım var. Onlar da bana soruyor. Türkiye'ye gidecek misin? diye. Şimdi 'hayır' dersem onlar üzülecek, 'evet' dersem Rummenige ile Höness bana kızar. Nereden aklınıza geldi böyle bir soruyu sormak" yanıtını vererek, sıyrılmaya çalıştı.

Sözleşmesi gelecek yıl bitiyor 

Programın sunucuları, "Sonuç?" deyince, Robben de, "Lütfen bir sonraki soruya geçelim" diyerek konuyu kapattı. Tecrübeli oyuncunun, Fenerbahçe ile ilgili transfer iddialarını direkt yalanlamaması heyecan yarattı. Bayern Münih ile sözleşmesi gelecek yıl bitecek olan 32 yaşındaki Robben'in sarı-lacivertli kulübün transfer listesinde olduğu biliniyor.

YORUMLAR 12
  • bjkli 8 yıl önce Şikayet Et
    robben bitmiş :)
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    yav bu adam dede olmmuş dede alıpta ne yapacaklar.biraz akıllı olun hiç avrupalı işine yarayan futbolcuyu satar mı
    Cevapla
  • hyei 8 yıl önce Şikayet Et
    Fb liyim gelmesin. Kendi topcularımıza gubenelim
    Cevapla
  • erman boroğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    yav ne kiskanç insanlar var ;)
    Cevapla
  • sahin 8 yıl önce Şikayet Et
    Emekliligi yaklaşan türkiyeye geliyor
    Cevapla
  • bursalı 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş emekliliği gelmiş dediğin bu adam ligimizde oynayanların alayını cebinden çıkartır çalım atar bakkala şarampole gönderir süratinlen arkasından geleni türbülansa sokar farkındasın değilmi robenden bahsediyoz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle