'Mehmet Topal'ı zehirlemeye çalışıyorum!'

Akhisar Belediyespor galibiyeti sonrasında İzmir’e dönüş yolculuğunda Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüste kahkahalar havada uçuştu.

'Mehmet Topal'ı zehirlemeye çalışıyorum!'
'Mehmet Topal'ı zehirlemeye çalışıyorum!'
GİRİŞ 07.03.2016 09:25 GÜNCELLEME 07.03.2016 09:25

FB TV’nin canlı verdiği konuşmalarda orta sahadaki forma rekabetinde Mehmet Topal’ın başarısı gündeme geldi. Bunun üzerine Ozan Tufan, “Forma savaşı yok, ağabey- kardeşlik var. (Esprili şekilde) Bazen Topal ağabeyi zehirlemeye çalışıyorum! Souza ile çalışma yaptık, Molde’de zehirlemeye çalıştık! Bünyesi zayıf, profesörler bile söyledi. Nitekim zehirlendi Mehmet ağabey ve Molde maçında oynamadı. Bugün (dün) öğlen de somon vardı, ‘Ye’ dedik ama yediremedik” dedi.

‘ÖLDÜRSELER YEMEM’ 

Ozan’ın zehirleme olayına ise Mehmet açıklık getirdi. Topal, “Molde’de yemekte somon vardı. Ozan da somon yiyordu. Ben de ne yiyeceğime karar veremedim. Ozan ‘Ye ağabey çok güzel’ dedi. Yiyiş o yiyiş, gözümü hastanede açtım. Ama iyi ki zehirlenmişim; o maçta Ozan gol attı. Bugün (dün) öğlen Ozan yine somon yiyordu. ‘Sen de ye’ dedi ama öldürsen yemem dedim” şeklinde konuştu.

Jose Fernandao, Fenerbahçe’de ne zaman görev alsa ağları sarsıyor... Brezilyalı yıldız, bu sezon resmi maçlarda 21 gole ulaştı ve Süper Lig takımları içerisinde forma giyen, başta takım arkadaşı Robin van Persie olmak üzere Mario Gomez, Eto’o gibi isimleri geride bıraktı.

Ayrıca Fernandao kariyeri boyunca Akhisar Belediyespor’a karşı 5 gol atmayı da başardı. Fernandao bu sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçta Akhisar Belediyespor’a iki gol, deplasmanda ise bir gol attı.