Aziz Yıldırım'dan futbolculara müjde

Fenerbahçe'nin, Beşiktaş derbisi sonrası yaptığı ilk antrenmanın sürpriz ziyaretçileri vardı.

Aziz Yıldırım'dan futbolculara müjde
Aziz Yıldırım'dan futbolculara müjde
GİRİŞ 03.03.2016 11:54 GÜNCELLEME 03.03.2016 11:54

Futbolcular dün sabah saat 11:00'de başlayan idmana bir saat kala yavaş yavaş toplanmaya başlarken, karşılarında başkan Aziz Yıldırım ve Kulübün Mali İşler Sorumlusu Tamer Yelkovan'ı gördüler. Yıldırım antrenman öncesinde tüm futbolculardan kısa süreli bir toplantı için bir araya gelmelerini istedi ve takıma yönelik kısa bir konuşma yaptı. Aziz Yıldırım, "Derbi galibiyeti için hepinizi tebrik ediyorum. Oynadığınız iyi futbol için de teşekkür ederim. Sahadan başımız dik olarak ayrıldık" diye konuştu. 

5 MİLYON EURO YATTI

Yıldırım kalite olarak şampiyonluğun 1 numaralı adayı olduklarını ifade ederken, "Ben sizin şampiyonluğu kazanacağınıza inanıyorum. Her maçta Beşiktaş'a karşı oynadığınız futbolu sergilerseniz ortada sorun kalmaz" dedi. 

Başkan övgü dolu sözlerin ardından futbolculara müjdeyi de verdi: "Hepiniz mutlu olmayı hak ettiniz. Size Tamer Bey'le güzel bir haber vermek için geldik. 1 Mart'a kadar olan tüm alacaklarınız hesabınıza yatırıldı. Gecikmeleri anlayışla karşıladığınız için teşekkürler ediyorum." Futbolculara toplam 5 milyon Euro ödeme yapıldığı öğrenildi.