Pereira'dan 'Manchester United' cevabı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Lokomotiv Moskova maçı sonrası konuştu.

Pereira'dan 'Manchester United' cevabı
Pereira'dan 'Manchester United' cevabı
GİRİŞ 25.02.2016 21:44 GÜNCELLEME 26.02.2016 11:32

Maçı değerlendiren Portekizli hoca, "Beklediğimiz gibi rakibimiz bizi zorladı. Maç öncesinde de bunu öngörmüştük. Kaybedecek hiçbir şeyleri yoktu. Açık söylemek gerekirse, hiç benim istediğim gibi topa sahip olamadık. Devre arasına da berabere giremeyince, o gol turun kapısını onlari için araladı. Biraz daha istekliydiler. Attığımız golle turu cebimize koyduk. Genel anlamda takımımın performansındanmemnunum bu turda. Özellikle evimizde iyiydik. Burada da turu geçmeyi başardık" ifadelerini kullandı.

"İYİ TOPARLANMAK ZORUNDAYIZ"

Derbi için görüşleri sorulan Pereira, "Beşiktaş maçına kadar iyi toparlanmak zorundayız. Maçla ilgili de, maç günü konuşalım" dedi.

"BU TURUN EN ÖNEMLİ İSMİ BİZİZ"

Vitor Pereira, bir Rus gazetecinin "Sonraki turda Manchester United ile karşılaşmak ister misiniz?" sorusuna "Bir sonraki turun en önemli ismi biziz. Kendi işimizi yapacağımızı düşünüyorum. Rakibimiz belli olduğunda durumlara bakarız" cevabını verdi.

"DEĞİŞİKLİK İÇİN 90'I BEKLEMEM"

Maçın uzatmaya gitme ihtimaline karşı değişiklik haklarını 80. dakikada tamamladığı hatırlatılan Pereira, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Oyuncu değişikliği yapıyorsam bir sebebi var. Ya dengeyi kaybetmişizdir ya da memnun değilizdir. Bu amaçla değişiklik yapıyoruz. Bu turu 90 dakikada bitirebileceğimizi düşündüm. Oyuncu değişikliği için 90. dakikayı beklemem. Futbolu bu şekilde görmüyorum."

Sonradan oyuna aldığı Michal Kadlec'i ön liberoda oynatmasıyla ilgili soru üzerine Pereira, "Kadlec'in durumu ihtiyaçtan doğdu. Meireles, Mehmet Topuz ve Diego yok. Orta sahada oynayan 3 oyuncumuz yokken çözümü böyle bulduk. Kadlec, teknik kapasitesi yüksek ve kendini geliştirebilen bir oyuncu. İstenilenleri hemen anlıyor" diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL