Uslu: Rus halkına teşekkür ediyorum

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Lokomotiv Moskova ile oynanacak maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Uslu: Rus halkına teşekkür ediyorum
Uslu: Rus halkına teşekkür ediyorum
GİRİŞ 24.02.2016 20:59 GÜNCELLEME 24.02.2016 20:59
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın (25 Şubat Perşembe) karşılaşacakları Lokomotiv Moskova maçı için geldikleri Rusya'da çok iyi karşılandıklarını söyledi.

Fenerbahçe'nin yarın Lokomotiv Moskova ile oynayacağı maç öncesi Lokomotiv Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyen Uslu, çok iyi konuk edildiklerini vurgulayarak, "Rusya'ya kriz döneminde ilk defa gelmiyoruz. Basket takımımız da geldi, çok iyi ağırladılar. Özellikle Rusya İçişleri Bakanlığı'na ve yollarda bize el sallayan Rus halkına teşekkür ediyorum. Havalimanına indiğimizden beri bizi sıcak bir şekilde karşıladılar. Bizim devletimiz de İstanbul'da rakibimizi aynı şekilde karşıladı" dedi.

Sonuç olarak spor yaptıklarını belirten Uslu, "Spor insanların barış içinde birlikteliğini artıracak bir olaydır. Saha içinde elbette rekabet olacaktır. Gerek rakibimiz gerek biz UEFA'da ilerlemek istiyoruz. Mümkünse en üste gitmek istiyoruz. İnşallah iki devlet arasındaki problemler çözülür. Siyasetle ilgimiz yok bizim. Tamamen spor kulübüyüz" diye konuştu.

Türkiye'den Fenerbahçe taraftarının Rusya'ya gelmeyeceğini aktaran Uslu, futbol gündemiyle ilgili sorulara da kısa cevaplar verdi.

Sarı-lacivertli kulübün genel sekreteri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'in, "Artık kurulları TFF atamayacak" açıklamasıyla ilgili soru üzerine, "Bu kendi ellerinde değil. Genel kurul özerktir. Oraya getirirler ve karar verilir" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ile Hollandalı oyuncu Robin van Persie arasında herhangi bir sorunun olmadığını aktaran Uslu, "Bizim açımızdan herhangi bir problemimiz yok. Hocaya ya da Van Persie'ye sormanız lazım" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo'nun görevinden alındığı iddialarıyla ilgili soruya ise Uslu, "Bu basın toplantısını Rusya Devleti'ne teşekkür etmek için yaptık. Bu konuları gerekirse başka bir basın toplantısında görüşürüz" değerlendirmesinde bulundu.

Mahmut Uslu, toplantının ardından basın mensuplarının Terraneo'nun son deplasmanlarda takımın başında neden olmadığıyla ilgili sorusuna ise "Terraneo'ya sorun bizim resmi bir yönetim kurulu kararımız yok" cevabını verdi.

YORUMLAR 11
  • Barış 8 yıl önce Şikayet Et
    Barış elçisi fenerbahçe :) Güzel, erdemli bir açıklama olmuş. Biz her zaman sulhtan yana olmalıyız. Tarihimizde dinimizde bu var.
    Cevapla
  • neeeeedss 8 yıl önce Şikayet Et
    anlamadim ben neden tesekkur etmek icin basin toplantisi yaptin? onlarin futbolcusu tshirte neler bastirmis bizde tesekkur mu edecegiz ayip
    Cevapla
  • hakın 8 yıl önce Şikayet Et
    özür dilemedi sadece teşekkür ediyor davranışlarından dolayı.ben sıkıntı çıkaracaklarını düşünüyordum aksi olmuş buna karşılık bir teşekkür erdemliktir bu davranışta milletimizin güzelliğidir. sende güzel kal.kaldıki malın bir tanesi putiş in resmini basmış tişörtüne bizde ona ve sülalesine bu vesile ile rahmet okuduk bol bol
    Cevapla
  • abdestsizler 8 yıl önce Şikayet Et
    rus halkina teşekkür edebilrsin. ama içişleri bakanina teşekkür etmek de ne oluyor. onlar buraya geldi bizim emniyet birimlerimiz de onlari korudu ama kesinlille içisleri bakanina teşekkür etmedi. hatta basin türk taraftari ruslara saldirdi diye manset atti. biraz dik durun dik
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Buradakiler rusları düşman sanıyor hala insanlar ile problem yok politikacılar arasında banane yani ruslar iyidir
    Cevapla
  • zafer 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlar kendi menfaatleri için eğilir bükülür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle