Kadıköy'de ortalığı karıştıran penaltı!

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor maçında kazandığı penaltı tepkilere neden oldu.

Kadıköy'de ortalığı karıştıran penaltı!
Kadıköy'de ortalığı karıştıran penaltı!
GİRİŞ 24.01.2016 17:38 GÜNCELLEME 25.01.2016 09:56
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçının ilk yarısında sarı lacivertliler iki penaltı golüyle 2-0 öne geçti. Özellikle Volkan Şen'e verilen penaltı kararı büyük tepki topladı.

Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta maçında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçının ilk yarısına hakem Deniz Ateş Bitnel damgasını vurdu. 29. dakikada Volkan Şen'e verilen penaltı kararı özellikle sosyal medya ve birçok hakem hocasının tepkisini çekti. 



Rıdvan Dilmen: İlk pozisyon penaltı değil

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'ye verilen penaltılarla ilgili "Volkan Şen'in pozisyon penaltı değil. İkinci pozisyon ise net penaltı" yorumunu yaptı. 

Ertem Şener: 2'isi de penaltı

Spor spikeri Ertem Şener "2'isi de penaltı! ilk penaltıda Volkan'ın ayağına net darbe var. 2.sinde ise el var ve Ç.Rize'ye avantaj sağlıyor, net penaltı" dedi.

Nihat Kahveci: Hakem şaka yaptı

Eski Beşiktaşlı futbolcu Nihat Kahveci, Volkan Şen'e çalınan penaltı düdüğünün ardından "Hakem saka yapti ... Kac kisi penalti der bu pozisyona.." diyerek maçın hakemini eleştirdi.

Ahmet Dursun: Ayıp

Eski Beşiktaşlı Ahmet Dursun da, "BOLE PENALTI VERILIRMI?AYIP!!!, Bu hakemlerle bu lig nasil bitecek bilmem ama...SAMPIYON BESIKTAS" yorumunda bulundu.

Ahmet Çakar: Yeni bir rezillik 

Spor yorumcusu Ahmet Çakar ise "İşte Türk hakemleri işte yeni bir rezillik bu penaltıyı veren hakem nasıl bir ruh halindedir bilemiyorum. Maçın hakemi Bitnel bir seri katil gibi seri penaltılar uyduruyor ve Türk hakemliğinin fişi çekiliyor" dedi.

Bülent Yavuz: 1. penaltı kesinlikle doğru değildi

Eski Hakem Bülent Yavuz penaltı kararlarıyla ilgili, "1. penaltı kesinlikle doğru değildi. Volkan Şen takılarak düşüyor, Rizeli oyuncunun hiçbir günahı yoktu. 2. penaltı kabul edelim ki doğru bir karardı çünkü Rizeli Sercan'ın eli oldukça açıktı. Çarpma olarak görülse de bu bir alan genişletmeydi. Haliyle hakemin kararı doğruydu. 3. penaltıya gelince... Bu Rizespor lehineydi. Rizesporlu oyuncu Deniz, ceza alanı içerisinde ve uzak köşede topu kontrol etmeye çalışırken Volkan son derece acemi bir hareketle oyuncunun üzerine çıktı. Haliyle hakeme de sadece beyaz noktayı göstermek zorunda kaldı." dedi.

YORUMLAR 79
  • sami 8 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin ortak düşmanları! Sanki sizin lehinize hiç uyduruk penaltı verilmiiyor mu da, atıp tutuyorsunuz. Eskimiş futbolcu bozuntuları! Siz zaman ında hiç mi hakem aldatmadınız da bugünkü futbolcuları eleştiriyorsunuz. Hele eskimiş hakemler hiç konuşmayı. Biraz geçmişimize bakın. İki yüzlü sahtekârlar, futbol bu! Abartmayın, sadece bir oyun.
    Cevapla
  • MURTİ 8 yıl önce Şikayet Et
    Tüpçü bize bir büyük tüp bir de penaltı gönder...
    Cevapla
  • Sedat 8 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Dursun penaltıyı eleştirip arkasından da şampiyon Beşiktaş diyorsa ne kadar objektif olduğunu anlayın
    Cevapla
  • kenan 8 yıl önce Şikayet Et
    miden kaldırıyor yani bu uyduruk penaltıları, galibiyet olsun da helal haram farketmez diyorsun öyle mi? tam bir fb li zihniyeti aziz y ve m.uslu sizi de kendine benzetmiş
    Cevapla
  • selim 8 yıl önce Şikayet Et
    sallayın bakalım fenerliler
    Cevapla
  • Bahadır 8 yıl önce Şikayet Et
    3 Penaltıda doğru, rizeli oyuncu omuz atarak dengesini bozuyor, omuz omuza mücadele değil, basında daha sonrasını göstermiş, bu pozisyonda.
    Cevapla
  • salih tugra 8 yıl önce Şikayet Et
    eger volkanin pozisyonu penalti ise, kjaer´in burak´a yaptigi bin defa penalti, hatirlarsin sanirim!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle