Fenerbahçe'de 4 imza birden geliyor!

UEFA’nın Finansal Fair Play denetimine aldığı Fenerbahçe, transfer yasağı endişesiyle iç transfer harekatını erkene aldı.

Fenerbahçe'de 4 imza birden geliyor!
Fenerbahçe'de 4 imza birden geliyor!
GİRİŞ 01.01.2016 11:41 GÜNCELLEME 01.01.2016 11:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

UEFA bir süre önce Fenerbahçe'yi Finansal Fair Play (FFP) denetimine almış ve kulübün gelirlerini geçici olarak dondurmuştu.

Sarı-Lacivertliler, FFP yetkilileriyle ilk yaptığı görüşmeden olumlu sonuç alsa da devam eden transfer yasağı riski nedeniyle iç transferde uygulanacağı planı değiştirmeye gidiyor. Son yıllarda sözleşmeleri biten oyuncularla genelde sezon sonunda masaya oturan yönetim, bu kez görüşmeleri erken yapma kararı aldı. 

YÖNETİMİN EURO 2016 HESABI
 
Sarı-Lacivertli yönetim, takımın önemli isimlerinden Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım ve Mehmet Topal ile devre arası nedeniyle lige verilen aranın ardından masaya oturacak. Şu an bu 4 isme teklif edilecek sözleşme tutarları belirlenmeye çalışılıyor. Öte yandan Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yer almalarına kesin gözüyle bakılan bu futbolcuların yüksek performans göstermeleri halinde fiyatlarının artması riski de hesap ediliyor.

KAYNAK: BUGÜN
YORUMLAR 1
  • zabri 8 yıl önce Şikayet Et
    bi uefadan mujde diyorsunuz, bi yonetim kprkuyor diyorsunuz, siz ne diyorsunuz
    Cevapla