Yıllar sonra gelen itiraf: Onu alarak hata ettik!

Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım, devre arası transfer dönemine sayılı günler kala çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yıllar sonra gelen itiraf: Onu alarak hata ettik!
Yıllar sonra gelen itiraf: Onu alarak hata ettik!
GİRİŞ 25.12.2015 11:10 GÜNCELLEME 25.12.2015 11:38
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ocak ayında, önceliği uygun şartlarda forvete tanıyan Fenerbahçe’de özellikle yerli oyuncular için istenen talepler Başkan Aziz Yıldırım’ı fena halde kızdırdı. Gündeme gelen Gaziantepsporlu Muhammet Demir için 6 milyon Euro civarında bir rakam istenmesi üzerine Yıldırım bu defteri kapattı.

Yıllar sonra Mehmet Topuz itirafı!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım “Tek pişmanlığım Mehmet Topuz transferinde ödediğimiz miktar. Geçmişte Mehmet Topuz transferi gibi hatalarımız oldu ama bunları tekrar etmeyeceğiz. Mehmet pırlanta gibi çocuk o konuda şikayetimiz yok ama ödediğimiz rakam çok yüksekti ve hata yaptık” şeklinde konuştu.

Gereken ders alındı

Yıldırım, bundan sonra kesinlikle Fenerbahçe’nin parasını sokağa atmayacaklarını, geçmişten önemli dersler çıkardıklarını söylerken, “Bize gelen tekliflerde herkes mantıklı rakamlar önümüze sürmeli. Aksi takdirde kimseyle masaya oturmayız” diye konuştu. F.Bahçe Mehmet Topuz için zamanında Beşiktaş ile yarışmış ve rakibinin elinden kapmıştı. Ne var ki, bu transfer kulübe 10 milyon Euro civarında bir tutara mal olmuştu.

KAYNAK: YENİ YÜZYIL
YORUMLAR 7
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Birkaç sene sonra da aynı açıklamayı Ozan TUFAN için yapar kesin.
    Cevapla
  • fker 8 yıl önce Şikayet Et
    amannn düşündünüze bakın adam aklamıştır bıseyler çıkartmıştır parasını
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    BEŞİKTAŞIN zamanında anlaştığı mehmet topuz için ta kayseriye gitti ve topuzun şoförlüğünü yaptın.ne oldu elinde patladı iyi oldu
    Cevapla
  • topuz 8 yıl önce Şikayet Et
    mehmet topuz bu haberi kahkaha atarak okumuştur.
    Cevapla
  • guiza 8 yıl önce Şikayet Et
    Baskanim alindim bi hevesle haberi okumaya basladim benden bahsediyorsun diye ama uzuldum..daniel guiza..acilarin cocugu..:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle