Van Persie'ye olay sözler! 'Fener'de oynayarak...'

Memphis Depay'ın Robin van Persie'ye Fenerbahçe'de oynayarak mı büyük futbolcu olunuyor? şeklinde sert bir gönderme yaptığı ortaya çıktı.

Van Persie'ye olay sözler! 'Fener'de oynayarak...'
Van Persie'ye olay sözler! 'Fener'de oynayarak...'
GİRİŞ 17.12.2015 13:50 GÜNCELLEME 17.12.2015 14:16
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie ile Manchester Unitedlı Memphis Depay arasındaki kavganın hem nedeni hem de sonrasında yaşananlar gün yüzüne çıktı. EURO 2016 elemelerinde Portakallar'ın, Kazakistan ile oynayacakları maçın öncesinde idmanda tartışan ikilinin arasındaki gerginlik, aradan geçen iki ay sonra aydınlığa kavuştu.

Voetbal International'in özel haberine göre, her şeyin nedeni antrenman maçı sırasındaki bir şut tercihiydi. 11'e 11 yapılan çift kale maçta Memphis Depay topu son derece müsait durumda bulunan ve gol yapması kesin olan Van Persie ile buluşturmadı. Bunun yerine Riedewald'a takıldı ve topu kaybetti.

Yemek hararetli geçti

Bunun üzerine Robin van Persie çok sinirlendi. İdmandaki tartışmanın dışında olayı akşam yemeğine de taşıdı. Konuyu tekrar açan Fenerbahçeli futbolcunun takım arkadaşına "Büyük futbolcu olduğunu mu düşünüyorsun?" diyerek çıkıştığı, Depay'ın bu sözlere "Fenerbahçe'de oynayarak mı büyük oyuncu olunuyor?" şeklinde karşılık verdiği belirtildi.

YORUMLAR 5
  • Alı 8 yıl önce Şikayet Et
    Dogrı
    Cevapla
  • YKaan 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı beyler; dağılın.
    Cevapla
  • Man U 8 yıl önce Şikayet Et
    memphis ilk önce premier lig de gol kralı olacaksın milli takımda 50 tan fazla gola atacaksın sonra RVP ye laf sokacaksın...
    Cevapla
  • ismail 8 yıl önce Şikayet Et
    ben fenerliyim ama dogru sölemis dephay yani ne varki bunda türk takiminda oynarakmi büyük oyuncu oluyorsun gececen ne basarisi var türk takimin avrupada
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    gayet doğru söylemiş. ne var bunda?
    Cevapla