Fernandao konuştu! Yavaş çıkmamın sebebi...

Jose Fernandao, Başakşehir maçında oyundan alındığı esnadaki yavaş hareketleriyle ilgili kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Fernandao konuştu! Yavaş çıkmamın sebebi...
Fernandao konuştu! Yavaş çıkmamın sebebi...
GİRİŞ 15.12.2015 16:02 GÜNCELLEME 15.12.2015 16:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Jose Fernandao, teknik direktör Vitor Pereira'ya hiçbir tavrı olmadığını ve Başakşehir maçındaki yavaş hareketlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi. 

"Ağrılarım vardı, koşacak durumda değildim"

Kulüp televizyonuna konuyla ilgili açıklamalarda bulunan 28 yaşındaki forvet, "Taraftarlarımızın şunu bilmesini istiyorum. Ben çıkarken koşabilecek durumda değildim. Hafif ağrı ve sakatlık hissediyorum. Lütfen beni yanlış anlamasınlar. Ben Fenerbahçe için her zaman en iyisini vermeye çalışıyorum. Yavaş hareketlerim tamamen ağrılarımdan kaynaklandı." dedi.

Lokomotiv Moskova eşleşmesi...

Rus ekibi Lokomotiv Moskova'yla UEFA Avrupa Ligi'ndeki eşleşmelerini de değerlendiren başarılı forvet, "Çok zor geçecek iki karşılaşma bizi bekliyor. Çok iyi konsantre olmamız gereken maçlar... Biz sonuna kadar mücadele edeceğiz turu geçmek için... " yorumunu yaptı.

Türkiye Kupası...

Türkiye Kupası'nda hedeflerinin kupayı kaldırmak olduğunu belirten Fernandao, "Ben geçen sezon kupada final oynadım. Gerçekten çok zorlu bir turnuva olduğunu belirtebilirim. Fenerbahçe'nin amacı katıldığı tüm kupalarda şampiyon olmaktır. Biz de bu sezon katıldığımız tüm turnuvalarda kupa için mücadele edeceğiz..." açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 1
  • abdurrahman bal 8 yıl önce Şikayet Et
    ondan dolayımı direkt içeri kaçtın
    Cevapla