Fenerbahçe'de Caner-Pereira gerginliği!

Fenerbahçe antrenmanında Caner-Pereira tartışması dikkatleri çekti.

Fenerbahçe'de Caner-Pereira gerginliği!
Fenerbahçe'de Caner-Pereira gerginliği!
GİRİŞ 03.12.2015 13:30 GÜNCELLEME 03.12.2015 16:10
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in lider Fenerbahçe, 6 Aralık Pazar günü Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Samandıra Can Bartu Tesisleri'ndeki idmanın son bölümünde Caner Erkin ile teknik direktör Vitor Pereira arasındaki hararetli konuşma dikkat çekti.

Çift kale maçta Fernando ile girdiği ikili mücadele sonrası sinirli biçimde Pereira'nın yanına gelen Caner, hocasına sert tonda bir şeyler söyledi.

Dizini gösteren yıldız futbolcu, çalışmayı bırakıp içeri girmek istedi. Caner, hocasıyla 1-2 dakika konuştuktan sonra içeri girdi.

YORUMLAR 5
  • Erbil 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence fifa 16 biraz daha similasyon tarzı olmuş o eski arcade tarzı geri gelmeli diye düşünüyorum. Ayrıca kim takar pesi! :D editör kardeşim eğer bu mesajı yayınlamazsan 3 vakte kadar başına musibetler belalar gelecek nihahahahhahahaha yaşasın kötülük! Not: Lütfen sessiz gül İmza: Ruh hastası
    Cevapla
  • ferit 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adamıda göndersinler artık nebu yav şımarıkşey
    Cevapla
  • cnytgl 8 yıl önce Şikayet Et
    5 tane caner bir tane HAsan Ali etmez en azından adamın sadece futbolunu konusuyoruz. caner karakterindeki futbolcular fb ye yakışmıyor bence
    Cevapla
  • Murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Vitor Pereirayı her ne kadar beğenmiyor olsam da takımın başındaki hocaya bu tarz hareketleri kimse yapamaz. O zaman bırakalım da oyuncular kendi kendine yönetsin takımı. Yönetim oyuncuları uyarmalı.Hocadan biraz korkmalılar.. Bu nedir arkadaş.
    Cevapla
  • serkan 8 yıl önce Şikayet Et
    canere güle güle
    Cevapla