F.Bahçe'den G.Saray'a ağır sözler! 'Beceriksiz...'

Fenerbahçe cephesinden, Galatasaray'ın düzenlediği basın toplantısının ardından flaş bir tepki geldi.

F.Bahçe'den G.Saray'a ağır sözler! 'Beceriksiz...'
F.Bahçe'den G.Saray'a ağır sözler! 'Beceriksiz...'
GİRİŞ 01.12.2015 16:34 GÜNCELLEME 01.12.2015 16:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın, Fenerbahçe ile oynanan kadın basketbol maçı için federasyonun 'hükmen mağlubiyet' kararı vermesinin ardından düzenlediği basın toplantısına sarı-lacivertlilerden ilk tepki geldi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in TBF Başkanı Harun Erdenay'a yaptığı sert açıklamaların sonrasında, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi f Twitter hesabından, "Tüm uyarılarımızı dinleme, bildiğini yap, sonra federasyonu suçla. Çok yazık ezeli rakibimizin bu kadar beceriksizce yönetilmesi" şeklinde bir mesaj gönderdi.

Kosif kısa süre sonra bu tweetini silerken, sözlerini "Sen kural hatası yap, sonra federasyonu suçla" şeklinde güncelledi.

YORUMLAR 4
  • Basri 8 yıl önce Şikayet Et
    Kuralı bilmeyenlere anlatayım.çifte vatandaşlık sahibi oyuncular sezon başlamadan lisanslarını alırken hangi ülkeyi gösterirlerse o ülke lisansını alıp oynuyorlar.bosna ve amerika vatandaşı olan sporcu arkadaşı bosna hersek lisansı ile oynatıyorlar.fb maçında ise amerika vatandaşı olarak oynatıyorlar.yani kural açık suçu federasyonda aramak saçmalığın daniskası.
    Cevapla
  • ben bilirim 8 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu söylediğin gibi deil.. harun Erdenay da salık gibi açıklama yaptı.. Amerika milli takımında oynadığı için Amerika pasaportu alması gerekiyordu.. var ama bizimkiler yanlışlıkla vermişler diyo .. bizimkilerin yanlışı demiyo da GS hatası diyo.. Federasyonda hata varsa bu federasyonun suçudur.. Tahkimden kesin döner bu.. dönmezse de hammam parası olsun
    Cevapla
  • Yasin 8 yıl önce Şikayet Et
    Maç başlamadan fb yöneticileri uyarmış oynatmayın diye.çok bilen gs yöneticileri oynatmış sonuç fb:1gs:0 her zamanki gibi
    Cevapla
  • yabgu 8 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın Fenerbahçeyi , Bosna pasportuyla bir oyuncu ile sözleşme yapmışsınız. Bir başka ülke pasaportuyla sözleşme mümkün mü ? Bırakın Türkiye'yi Avrupa'da bu mümkünmü ? Anladığım kadarıyla TBF Galataya tabir-i caizse torpil geçmiş..
    Cevapla