Deivid'den prim açıklaması: Aziz Yıldırım...

Fenerbahçe'nin eski Brezilyalı futbolcusu Deivid de Souza Beyaz Tv'de telefonla katıldığı canlı yayın programında açıklamalarda bulundu.

Deivid'den prim açıklaması: Aziz Yıldırım...
Deivid'den prim açıklaması: Aziz Yıldırım...
GİRİŞ 10.11.2015 11:28 GÜNCELLEME 10.11.2015 12:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Alex'le birlikte aynı dönem Fenerbahçe'de top koşturan Deivid de Souza, Aziz Yıldırım'ı doğruladı.

Aziz Yıldırım'ın kendisine verdiği her türlü sözü yerine getirdiğinin altını çizen Deivid De Souza, 'Sevilla maçından sonra Deivid ve arkadaşları onlara taahhüt edilen primi aldı mı?' sorusuna şöyle yanıt verdi;
 
'Maçtan sonra soyunma odasına gelerek, maçtan önce söylediği primin fazlasını söyledi. Ve o primi ödedi. Ben o primi aldım. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Aziz Yıldırım ile hiç görüşmem olmadı '
 
Alex ne demişti?
 
Brezilyalı eski futbolcu Alex de Souza, bir dönem forma giydiği Fenerbahçe'nin, 2007-2008 sezonunda Sevilla'yı eleyerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselmesine rağmen başkan Aziz Yıldırım'ın vaat ettiği primi alamadıklarını söylemişti.
 
Alex'in bu iddiası üzerine Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bir açıklama yaparak, Alex'in yalan söylediğini ve primlerin ödendiğine dair dekontları kamuoyu ile paylaşmış ve 'Alex gibi futbolcular 100 dolar için takla atarlar.' ifadelerini kullanmıştı. Yıldırım'ın belgesiyle ilgili konuşan Alex ise 'İmza benim değil' açıklamasını yapmıştı.

YORUMLAR 5
  • Iran terzi 8 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım piriminki ödemediyse şimdiye kadar neden fenerbahçe de top oynadın sayın alex
    Cevapla
  • öztürk 8 yıl önce Şikayet Et
    Alex sözleşmesinin biteceği sezon hep sorun çıkartarak, oynamam diyerek, huzursuzluk çıkartmasın diye sözleşmesi bitmeden yeni sözleşme imzalatılmıştır. Bu yüzden hiç samimimi bulmadığımdan hiç sevmedim.
    Cevapla
  • FB hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    devid e inanmiyorum, alex dogru soyluyor, diger futbolcular da tasdik etsin..
    Cevapla
  • gfb 8 yıl önce Şikayet Et
    sana kim inandı şimdi?
    Cevapla
  • R.Tokis 8 yıl önce Şikayet Et
    Alex biraz degeri vardi,o degerinide tamamen kaybetmistir
    Cevapla