Vitor Pereira maç sonu patladı

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Ajax ile Amsterdam Arena'da 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Vitor Pereira maç sonu patladı
Vitor Pereira maç sonu patladı
GİRİŞ 05.11.2015 23:41 GÜNCELLEME 05.11.2015 23:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İlk devrede rakibe şans vermediklerini söyleyen Vitor Pereira, son 10 dakikadaki değişikliklerin ardından oyunlarının değişmediğini ve karşılaşmaya hemen hemen 90 dakika boyunca damga vurduklarını iddia etti.

İşte Pereira'nın açıklamaları;

Biz maçın 1. dakikasından itibaren baskılı oyunu ortaya koyduk. Ajax'ı hiçbir zaman oynatmadık. İkinci devre ortamın da etkisiyle geri çekildik sonra yeniden toparlandık ama değerlendiremedik. Nasıl bir takım olduğumuzu ispatladık. Sadece sonuç vardı bence oyun iyiydi.

AJAX'I SAHASINA HAPSETTİK

İlk yarıda hiç oynatmadık onları hapsettik. Bazen son pası veremedik bazen fırsatları değerlendiremedik ama onlara asla şans vermedik. Zaten sizin için önde basmak kavramı nedir? Kaç pozisyon kazandık ilk devrede sayısını bile bilmiyorum. Çok top kazandık istediğimiz agresif oyunu sahaya yansıttık. Tabii ki değişikliklerden sonra 2-3 gol daha bulabilirdik. Sadece son bölümde değil hem ilk devre hem de ikinci yarıda istediğimizi yaptık.

Galatasaray ve ilk Ajax maçında da böyleydik. Eğer sadece 'son bölümde iyi oynadık' derseniz benim bu işten hiçbir şey anlamadığım anlamına gelir. 2-3 gol atsak adil bir oyun olurdu. Sonuç dışında beni üzen bir şey yok.

BİR SONRAKİ MAÇ HAKKINDA...

Bu akşamki gibi Molde karşısında da oynarsak mutlu ayrılacağımıza eminim sadece pozisyonları sonlandırmalıyız

"DAHA İYİ OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Bir soru üzerine son vuruşlarda etkili olamadıklarına vurgu yapan Pereira, şu değerlendirmede bulundu:

"Her gün bu yöndeki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha iyi olmak için kenarlardan ortalarda her türlü kombinasyonu deneyerek çalışıyoruz. Belki son pasları iyi veremiyoruz. Bu akşam olduğu gibi gerektiği gibi maçları bitiremiyoruz ama bu maçı sadece kaçırdığımız pozisyonlar üzerinden değerlendirirsek doğru yapmayız."

YORUMLAR 5
  • ercan 8 yıl önce Şikayet Et
    fenerin forveti fernandaodur o girince oyun değişti fenerin sorunu ortasahada üretkensizlik emrenin yeri dolmadı ozan genç ortasada oynamalı bnce sabırla diego alper volkan şen bunlara yer açılmalı kadroda nani yi dün göremedim sahada.
    Cevapla
  • emre 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adam antronorse ben astronotum. bizim futbol bilgimizle dalga gecer gibi konusuyor,sanirsin futbol bu ulkeye yeni gelmis kimse anlamiyor,duynada futbol nasil oynaniyor hic birinden haberdar degiliz. biri lutfen bunu bu adama alatsin artik SIKMAYA basladi!!!
    Cevapla
  • vistak 8 yıl önce Şikayet Et
    Tutuk tombakların futbol allamesi olduğu bir ülkede sen futboldan anlamazsın . Hiç bugüne kadar Ajax'ı yenen olmuş mu ? Neee Ajax bir takıma 6 mı çekmiş ? ( Bugün 6 Kasım ) Bizim futbol allameleri nMolde'ye ne demişti ( Köy takımı mı ) Trömse ,Karpaty Liv ,Helsinbourga elenen takıma bu ülkede Avrupa fatihi denir. Sen Ajaxı dize getirirsen Tutuk Tombakların hoşuna gitmez elbet.
    Cevapla
  • isa 8 yıl önce Şikayet Et
    Vistak ayaksı yenmek diye bir kriteri ancak sizin gibi vasıfsızlar uydurabilir. Ayaksı Galatasaray yendi bunu bil.Hatta senin laf atmaya çalıştığın Galatasaray Ayakstan çok daha güçlü nice devleride yenip UEFA ve Avrupa Süper kupasını aldı.Öyle kendinden daha yüksek rütbeli takımlara 4Yıldızlı takımlara sen ve senin gibilerin konuşma yetkisi yok.
    Cevapla
  • Ayhan 8 yıl önce Şikayet Et
    sonuc almak istiyorsan topu en kisa surede rakip ceza alanina indireceksin. fenerde nani josef m. topal varsa bu imkansızdır buna ilaveten santraforun da top saklayamayan biriyse 90 dakikaya bir iki pozisyon bulursun fenerin sorunu da bu zaten
    Cevapla