Fenerbahçe'den flaş Rapaic açıklaması!

Fenerbahçe, sportif direktör Giuliano Terraneo'nun yerine eski futbolcularından Milan Rapaic'in getirileceği haberlerini yalanladı.

Fenerbahçe'den flaş Rapaic açıklaması!
Fenerbahçe'den flaş Rapaic açıklaması!
GİRİŞ 28.10.2015 15:33 GÜNCELLEME 28.10.2015 15:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahce.org'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

Bugün tarihli Fotomaç Gazetesi’nde yer alan “Terraneo’nun yerine Rapaiç” başlıklı haberde, kulübümüzün Sportif Direktörü Giuliano Terraneo yerine Milan Rapaiç’i getireceği iddia edilmiştir. Bu haber yalandır.

Ayrıca bugünkü Takvim Gazetesi’nde “Ancelotti ile sıcak temas” başlıklı haberde Sportif Direktörümüz Giuliano Terraneo’nun Ancelotti’nin menajeri Ernesto Bronzetti ile görüştüğü iddia edilmiştir. Bu haber de yalandır.

Son olarak bugün tarihli Sözcü ve AMK Gazeteleri’nde ise teknik direktör olarak Ancelotti, Bielsa, Capello ve Mustafa Denizli iddiaları yer almaktadır. Bu haberler de yalandır.

Söz konusu gazetelerin, çirkin hayal ürünü iddialarla takımımız üzerinde algı oluşturmaya çalışan, aynı zamanda okuyucularını aldatan yalan haberlerini şiddetle kınadığımızı ve daha önce olduğu gibi bugün ve bundan sonra da bu tür doğru olmayan haberler için ilgili basın kuruluşlarını SPK’ya şikâyet ettiğimizin bilinmesini kamuoyuna duyururuz.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.

YORUMLAR 2
  • Osmanlı Kartalı 8 yıl önce Şikayet Et
    Başkanımız aziz yıldırımın 2028'de ölmeden önce görevini bırakacağı yazılmaktadır. Başkanımız ölene kadar görevinin başındadır. Bu haber de yalandır.
    Cevapla
  • Fenerbahce 8 yıl önce Şikayet Et
    Pereira ile bu yola devam edilmez...
    Cevapla