Van Hooijdonk'tan Van Persie'ye şok küfür!

Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Pierre van Hooijdonk ile Robin van Persie arasındaki atışma devam ediyor.

Van Hooijdonk'tan Van Persie'ye şok küfür!
Van Hooijdonk'tan Van Persie'ye şok küfür!
GİRİŞ 27.10.2015 12:11 GÜNCELLEME 27.10.2015 12:54

Fenerbahçe'nin bir dönemine damga vuran Van Hooijdonk, Molde maçı öncesinde yaptığı açıklamalarda, "Herkes bilir ki ben, Robin van Persie ile iyi arkadaş değilim. Bir futbol adamı olarak hocasıyla arasındaki olaylarla ilgili yorum yapmak için gerçekten fazla detay bilmiyorum. Ancak şunu biliyorum ki, Van Persie çok kaliteli bir oyuncu. Neler yapabileceğini de kısa sürede herkese gösterdi. Uzun süre sakattı. Belki de hocası onun henüz yüzde 100 iyileştiğini düşünmüyor. Fernandao’yu oynattığına göre ona daha fazla güveniyor" demişti.

"HOOIJDONK GOLF OYNASIN"
 
Hooijdonk'un bu açıklamalarına cevap veren RVP ise, "Hooijdonk ailesi ile vakit geçirsin ya da golf oynasın. O sorun yaratmaktan başka bir işe yaramıyor..." demişti.

"ONUN SORUNU NE BİLMİYORUM"

RVP'nin bu sözlerine Hooijdonk'un cevabı ise oldukça ağır oldu. Derksen isimli TV programında konuşan ve RVP'nin sözlerini duyduktan sonra bir saniyeliğine içinden 'Seni p.şt' dediğini itiraf eden Hooijdonk, "Onun sorunu ne bilmiyorum. Ondan intikam almak gibi bir düşüncem asla olmadı" ifadelerini kullandı.

Daha önce de Voetbal'a konuşan Hooijdonk, "Kazakistan maçında 100. maçı olması için Van Persie oyuna alındı. Eğer Hollanda turnuvaya katılamazsa Van Persie'nin milli takım kariyeri büyük ihtimalle sona erer. Arjen Robben ve Sneijder ise bir turnuva süreci daha görebilir" demişti.
 
Van Persie ve Hooijdonk, 2002-2003 arasında Feyenoord'da beraber forma giymişti.