Ali Şen'den Aziz Yıldırım'ı kızdıracak açıklama

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen, "Galatasaray'ı dost olarak gören Fenerbahçeliler'denim" dedi.

Ali Şen'den Aziz Yıldırım'ı kızdıracak açıklama
Ali Şen'den Aziz Yıldırım'ı kızdıracak açıklama
GİRİŞ 26.10.2015 14:46 GÜNCELLEME 26.10.2015 14:46
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ali Şen, Fenerbahçe'nin genel olarak oynadığı futboldan memnun olmadığını vurgulayarak, "Derbinin neticesinden memnun değilim. Fenerbahçe'nin yıldızlarla dolu kadrosu maçı kazanmalıydı. İki tane yıldız görevi yapan taraftarımızın önünde kötü oynayan Galatasaray'ı yenmemiz lazım" dedi.
 
"Oynanan futbol beni tatmin etmiyor" diyen Şen, "Derbi maçlarda çok gol ve büyük heyecan zaten ender görülen bir olaydır. İki puan kaybettik, bir puan kazandık. Bu yıl hem Avrupa'da hem de Türkiye'de bütün kupaları kazanmalıyız" ifadelerini kullandı.
 
"Galatasaray'ı dost gören Fenerbahçeliler'denim" 
 
Ali Şen, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Galatasaray'ı dost kulüp olarak görmediği açıklamalarıyla ilgili olarak, Fenerbahçe camiasının Galatasaray'ı düşman olarak gördüğünü düşünmediğini söyledi.
 
Ali Şen, Yıldırım'ın Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nda Galatasaray'la ilgili söyledikleri hakkında da görüş bildirdi.
 
Sarı-lacivertli kulübün eski başkanı, Fenerbahçe camiasının Galatasaray'ı düşman olarak görmediğini vurgulayarak, şunları kaydetti: "Aziz Yıldırım divanda Galatasaray'ı dost görmediğini söyledi. Fenerbahçe camiasının Galatasaray'ı düşman gördüğünü düşünmüyorum. Ben de Galatasaray'ı dost olarak gören Fenerbahçeliler'denim. Fenerbahçe camiasında Galatasaray'ı düşman görenlerin sayısı da azdır."
 
Futbolda şike davasında Yargıtay'ın alacağı karardan sonra gelecek yıl  mayıs ayında Aziz Yıldırım'ın görevi bırakma kararı almasını da değerlendiren Şen, "Başkanın kendi bileceği iş. Fenerbahçe'ye büyük hizmetler yaptı. Ailesiyle daha fazla zaman geçirme isteğini doğal karşılarız" diye konuştu. 
 

YORUMLAR 8
  • İsa 8 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ederim bir Galatasaraylı olarak beni yanıltmadın.Sen ve senin gibi yöneticilere şu anda her zamankinden daha fazla ihtiyaç var.Aziz kendi taraftarları tarafından bile sevilmezken bir Galatasaraylı olarak bir zamanlar Fenerbahçe taraftarının o meşhur sloganı hala kulaklarımda ALİ ŞEN BAŞKAN Fenerbahçe şampiyon.Bu gün bunu ne kadar hak ettiğini bir kez daha görmüş olduk.
    Cevapla
  • sedat 8 yıl önce Şikayet Et
    Fb yi avrupaya sikeci diyen kim gs değilmioylese gs cikip özür dileyecek sonra dost olunur en fazla sike yapan gs dir fatih terim kendi agzindan acikladi gs göztepe macinada cok sike yaptik dedi1q
    Cevapla
  • Ali Ulvi 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana Ali Başkan. Toplum zaten bu kadar gergin iken büyük bir kitlenin temsil edildiği kurumun başkanı böyle demeçler vermemeli.Aziz başkan yangını hep körüklüyor hiç su dökmüyor ne yani ben FB liyim ama unutmayalımki GS da bu ülkenin bir değeridir.Sen böyle demeçler vereceğine görev süresince en çok GS kupası gören başkan olma becerisini nasıl gösterdin onu açıkla uyutma bizi başkan.
    Cevapla
  • cihangir büyüker 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu ali şen insan vücudundaki vürüs gibi. Hep zayıf anı bekler, zayıf anı buldumu insanı ya hasta eder yada öldürür. İnsan vücudundan beslenir, beslendiği kişiye zarar verir.Varsa bir projen çık mertçe açıkla, başkanlığa adayım de. Kazanırsan yönet, kazanamazsan muhalefetde kal. Bu öyle değil vürüs gibi sürekli baş agrıtıyor.
    Cevapla
  • kaaaya 8 yıl önce Şikayet Et
    Yöneticilerin sağduyulu olması lazım.fenerbahçede galatasaray da dosttur.ama yönetici taraftarı kışkırtır, yangına su dökmek yerine benzin dökerse taraftarlar arasında bir birlerini düşman olarak görenler olabilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle