O soru Vitor Pereira'yı kızdırdı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Galatasaray ile berabere kalmalarının ardından görüşlerini dile getirdi.

O soru Vitor Pereira'yı kızdırdı
O soru Vitor Pereira'yı kızdırdı
GİRİŞ 25.10.2015 23:36 GÜNCELLEME 26.10.2015 11:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İşte Pereira'nın açıklamaları;

"GALATASARAY TEK HATADA GOLÜ BULDU"

Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü maçla ilgili olarak, "Biz aslında çok iyi bir maç çıkardık. Büyük bir maç çıkardık. Oyunun tamamönı domine eden bir görüntü sergiledik. Birden fazla gol atabilirdik. Futbol böyle bir oyun. Rakibimiz yaptığımız tek hatada golü buldu, futbol böyle bir oyun başka söyleyecek bir şeyim yok" dedi.

"3-0'I, 4-0'I KONUŞACAKTIK"

Son pasları yapamadıklarını belirten Pereira, "İkinci yarıda 3-4 tane iyi pozisyona yakaladık. Ancak son pası, golü getirecek pası yapamadık. O pası verseydik maçı koparabilirdik. Galatasaray son dakikalarda kaybetmeme duygusuyla öne çıktı. Ancak 3-4 pozisyon yakaladık. Son hamleyi yapsaydık 3-0'ı, 4-0'ı konuşacaktık. Takımımı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

"GALATASARAY'IN BİR TANE POZİSYONU YOK"

Duran toptan gol yemelerini değerlendiren Pereira, "Gerçekten inanılmaz, biz pozisyonumuzu almıştık ama golü yedik. Anlayamıyorum, bu golü konuşuyor olmamız inanılmaz. Böyle bir maçtan sonra hata bulmak için konuşmuyorum. Galatasaray'ın bir tane pozisyonu yok. Galatasaray sadece savunma yaptı ve burada 1 puanı kopardı. Konuşmamız gereken bu, oynamayan bir Galatasaray ve 3'ü, 4'ü atma şansı yaratabilecek bir takım. Biz arkadaki boşlukları değerlendiremedik. Rakibimiz top ayağındayken bile pozisyon bulamadı. Benim fikrim bu ama her türlü fikri kabul ederim" açıklamasını yaptı.

"SORUNUZUN AMACINI ANLAYAMADIM"

Pereira, basın toplantısında taraftarların bir süre kendisine yönelik tepkisinin olduğunun hatırlatılması üzerine, "Futbolda böyle şeyler olur, kazandığınız zaman her şey güzeldir. Kazanamadığınız zaman tepki olabilir. Bu karşılaşmayı iyi bir şekilde analiz ederseniz bizim nasıl oynadığımızı görürsünüz. Bizim hatamız oyunu erken koparamamaktı. Ancak sorunuzun amacını anlayamadım. Netti ama anlamadım. Siz maçta ne gördünüz? O sizin yorumlamanız. Ben 1. dakikadan 90. dakikaya kadar taraftarımızın desteğini hissettim" dedi.

Kendisiyle ilgili kamuoyunda olumsuz yönde görüşlerin ağır bastığı ve Fenerbahçe'nin oynadığı futbolun beğenilmemesi üzerine konuşan Pereira şunları söyledi: 

"SİZ MAÇI İZLEDİNİZ Mİ?"

Galatasaray top oynamadı, futbol oynamadı. Futbol oynayan ve sonuca gitmek isteyen Fenerbahçe vardı sahada. Bunları konuşmamız lazım. Futbol dışında diğer konuların bir önemi yok. Siz bugün hangi maçı izlediniz? Fenerbahçe takım halinde kaliteli mi oynadı, yoksa oynamadı mı?

"ŞENOL GÜNEŞ VE HAMZA HAMZAOĞLU UZUN YILLARDIR BURADA"

Bizim oyunumuzu, Beşiktaş ve Galatasaray'ın oyunlarıyla kıyaslıyorum. O takımların teknik direktörleri bu ülkede uzun yıllar çalışmış ve ben ilk defa bu ülkedeyim. Ve bizim takıma birçok oyuncu katılmış. Beşiktaş maçında rakipten daha iyiydik ama 2-3 tane hata yaptık. Galatasaray ile güçlerimizi ölçüyorum, ben 3 aydır buradayım ve benim takımım çok daha iyiydi. Malesef istediğimiz sonucu alamadık. Ciddi yapılan işlerin zamana ihtiyacı vardır.

"GALATASARAY'A 1 TANE ELEŞTİRİ YOK"

Galatasaray ile hala aynı puandayız, Fenerbahçe eleştiriliyor ama Galatasaray'a 1 tane eleştiri yok. Bir fikri birkaç kez yazınca inanıyoruz. İsteyen istediğini söyleyebilir. Bizim işimiz görevimizi yerine getirmek. Eğer bu basın toplantısına 1-0 kazanarak gelseydik "Fenerbahçe harika oynadı, farkı kaçırdı" olacaktı. Kendimi ne zirvede ne dipte görüyorum. Ben her zaman dengeyi sağlamaya çalışıyorum. Pazartesi günü, "Oyuncu şu hayatı yaptı, hoca şu hatayı yaptı" yazılacak. 

"NE TÜR BİR FUTBOL ANLAYIŞINIZ VAR BİLMİYORUM"

Ne tür bir futbol anlayışınız var bilmiyorum. Size değil ama bunları yazanlara söylüyorum. Bu yazılanlar taraftarın kafasından uzak bir fikir oluşturuyor. Muhtemelen ben futbol futboldan anlamıyorum. Ajax'a karşı, Galatasaray'a da karşı çok kötü oynadık. 

YORUMLAR 1
  • Alex 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu yemek güzel pişmemiş, aşçıyı kovma zamanı gelmedi mi?
    Cevapla