Aziz Yıldırım derbi öncesi uğur denedi!

Kötü giden maçlarda uğur denemek için oturduğu koltuğu değiştiren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bu kez bambaşka bir deneme yaptı.

Aziz Yıldırım derbi öncesi uğur denedi!
Aziz Yıldırım derbi öncesi uğur denedi!
GİRİŞ 25.10.2015 18:05 GÜNCELLEME 26.10.2015 01:02
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray'ı karşı karşıya getiren ve 1-1 sonuçlanan dev maç öncesi Aziz Yıldırım uğur denedi.

Fenerbahçe'nin patronunun, geçmiş yıllarda da denediği ve işe yaradığını savunduğu totemi bu sezon da uyguladığı ortaya çıktı.

Aziz Yıldırım'ın uğur geldiğine inandığı için yayıncı kuruluşun maç öncesi Fenerbahçe soyunma odasına girmemesini istediği ifade edildi. Haber ilk duyulduğunda "Yıldırım yayıncı kuruluşa da mı yaptırım uyguluyor?" sorusu akıllara geldi ancak işin aslının öyle olmadığı kısa sürede öğrenildi.

Daha önce de denemiş

Konuyla ilgili bilgi aldığımız kulüp sorumluları ve yayıncı kuruluşun görevlileri, bunun bir uğur denemesi olduğunu belirtti. Başkan Aziz Yıldırım'ın, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda daha önce oynanan yıllarda da birkaç kez bu tür bir uğur denediği ve işe yaradığını gördüğü için bu sezon da yayıncı kuruluştan bu yönde bir ricada bulunduğu ifade edildi.

Ülker Arena'da da yapıyor

Bilindiği üzere Başkan Aziz Yıldırım, Şükrü Saracoğlu Stadı ve Ülker Arena'da oynanan maçlarda kimi zaman uğur deniyor. Fenerbahçe'nin patronu Ülker Arena'daki maçlarda işler kötü gittiği zaman oturduğu koltuğu değiştiriyor. Yıldırım, Şükrü Saracoğlu'nda locada izlediği mücadelelerde ise skor Fenerbahçe lehine değilse, oturduğu yerden kalkarak locaya giriyor.

YORUMLAR 7
  • Ali Ulvi 8 yıl önce Şikayet Et
    Niye başarı gelmiyor anladınızmı koca FB başkanı uğur deniyormuş yav ne günlere kaldık, başkan, bu işler yürekle olur emek harcar çalışırsın karşılığını da alırsın böyle savsatalarla bu işler olmaz batıl inanç boş işler bunlar sen adam gibi bir hoca bul yürekli oyuncular transfer et işlerine de karışma sonrasında başarı gelir.
    Cevapla
  • turk oglu turk 8 yıl önce Şikayet Et
    turk futbolunu cehennemi aparan aziz vardir bu ulkede
    Cevapla
  • fatih oz 8 yıl önce Şikayet Et
    totemlerle isi olanlar Rabbimden istemeyip baska kapi arayanlar hicbir basari elde edemezler insallah. O dilemedimi yaprak dahi kimildamaz aziz baskan ogren.
    Cevapla
  • Ahmet bal 8 yıl önce Şikayet Et
    Azize ne oldu insallah yok he gördünmüüü
    Cevapla
  • uA27 8 yıl önce Şikayet Et
    kimin titredigi belli oluyor totemmis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle