Gökhan şok etti! Bugün buradayım yarın..

Fenerbahçe'de maç sonu uzun süre sonra sahalara geri dönen Gökhan Gönül, kafalarda soru işareti bıraktı.

Gökhan şok etti! Bugün buradayım yarın..
Gökhan şok etti! Bugün buradayım yarın..
GİRİŞ 23.10.2015 00:57 GÜNCELLEME 23.10.2015 09:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Ajax'ı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de maç sonu uzun süre sonra sahalara geri dönen Gökhan Gönül maçı ve kendi performansını değerlendirdi. Gönül ayrıca 'Bugün buradayım yarın belki başka bir yerde olabilirim' diyerek kafalarda soru işareti bıraktı.

İşte Gökhan Gönül'ün açıklamaları;

3 puan için çıktığınız maçlarda bazen istediğiniz oyunu sahaya yansımıyor. Çok iyi futbol oynayamıyorduk ama bugün ikinci yarı iyi oyun oynadığımızı düşünüyorum. Bu sezon hiç resmi maçta oynayamadım. Shakhtar maçı öncesi sakatlanmıştım ondan beri böyle... Maç eksikliği çok farklı bir şey zor oldu benim için de... Zamanla kendimi bulacağıma inanıyorum ama maç eksikliği zor bir şey. Takımımı son dakikada gelen golle galip ayrılmak uzun bir süredir galip gelemeyen bir Galatasaray'ı konuk edeceğiz ve umarım yine galip olarak ayrılacağız. Bir teşekkür de taraftarımıza etmek istiyorum. 2-3 aydır top oynamıyorumdur beni çok iyi karşıladılar. Bugün buradayım yarın belki başka bir yerde olabilirim ama onları unutmayacağım.

YORUMLAR 4
  • bekir 8 yıl önce Şikayet Et
    bunun neresi şok,profesyonellikte bundan daha doğal ne olabilir?
    Cevapla
  • fire 8 yıl önce Şikayet Et
    Barselona ya gidecek
    Cevapla
  • macit! 8 yıl önce Şikayet Et
    3-4 yıl önce olabilirdi artık bu sakatlığıyla ...
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    van persie ve canerede takan Pereira gökhan gönül gibi futbolcuyu harcayacak...artık taraftarın sabrı taşıyor pereira aklını başına alsın!
    Cevapla