Pereira: Van Persie ile aramda sorun yok!

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Ajax maçı öncesi Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yaptı.

Pereira: Van Persie ile aramda sorun yok!
Pereira: Van Persie ile aramda sorun yok!
GİRİŞ 21.10.2015 15:43 GÜNCELLEME 21.10.2015 15:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira ve oyunculardan Mehmet Topal, yarın akşam oynanacak Ajax maçı öncesi Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Vitor Pereira: 

-Dünya futbolunda bir geleneği olan bir takımla yarın akşam oynayacağız. Ajax dünya futboluna çok yetenekli oyuncular sundu. Şu anda da iyi oyuncuları var. İki takım da yarın akşam kazanmak isteyecek. Kaliteli bir maç olacağına inanıyorum. Taraftarımız için de güzel bir karşılaşma olacağına inanıyorum. Onların da desteğine ihtiyacımız olacak.

- Avrupa Ligi ve Türkiye ligi farklı kulvarlar. Kendi sahamızda son maçımızı kaybetmiştik. Çünkü defansif oyunumuzu oynayamamıştık. Ama bi zbu ligde ilerlemek istiyoruz. Yarın farklı bir Fenerbahçe izleyeceğiz. Oyunu domibne etmek isteyen, kazanmak isteyen bir Fenerbahçe göreceğiz. Pozitif oynayan iki takım olacak sahada. İyi bir maç olacak diye düşünüyorum.

Tek mi, çift forvet mi?

-Şu anda oyuncularım bile bilmiyor kimin sahada olup olmayacağını... Türkiye'ye ilk geldiğimde benim amacım hep çift forvet oynatmaktı. Ama transfer döneminin sonunda Moussa Sow'u sattık. O gidince planlarımız değişti. Şimdi elimizde iki forvet kaldı. Onların fizik kondisyon durumunu da önemsemek zorundayız. Her ikisi de 90'ar dakika oynarsa, ve ileride bir sakatlık çıkarsa o zaman zor durumda kalırız. Bundan dolayı bazen tek bazen çift forvetle oynayacağız.

Pereira'nın Van Persie'yle olan ilişkisi...

-Van Persie'yle kötü bir ilişkim olmadı. Hocanın da oyuncunun da düşünceleri farklı olabilir. Benim görevim elimdeki 25 oyuncuyu en iyi şekilde idare etmektir. Van Persie aramıza katıldığında fiziksel anlamda yeterli değildi. Hergün çalıştı ve fiziksel durumu iyiye gitti.  Her maç 90 dakika oynamak isteyen bir oyuncu. Bu da çok normal. Ben herkesi aynı seviyede tutmaya çalışıyorum. Aramızda hiçbir sorun yok. Barcelona'yla ilgili haberler çıkıyor ama bana kimse bu konuyla ilgili gelmedi. Bunu sadece gazeteciler yazıyor. Ben bu spekülasyonları daha fazla uzatıp, beslemek de istemiyorum.

Sakatların durumu...

Sakatlık sorularına doktorumuz veya sağlık ekibimiz cevap verebilir. Bu akşam bir antrenmanımız daha var. Kim oynayabilecek durumda bu antrenmandan sonra göreceğim.

Galatasaray derbisi...

Sadece Galatasaray maçını değil, ondan sonraki maçları da kazanmak zorundayız.

YORUMLAR 1
  • omer 8 yıl önce Şikayet Et
    teranao parera alves fabyano baa kayer soza kadleç meirlenes diego ya yol verin gitsinler fb nin oyuncusu olamazlar gelecek vadetmiyorlar başkan müdahale etsin yoksa avrupada ve lig şamp. hayal ışık görükmüyor transfer yapmak için bir site oluşturulsun fb taraftarı dünyada futbolcu önersin yönetimde onlara baksın yoksa bu kazmalarla olacak iş değil
    Cevapla