Aziz Yıldırım'a sürpriz teklif

Fenerbahçe Kulübü'nda başkanlığı bırakması söz konusu olan Aziz Yıldırım'a, divan üyelerinin 'onursal başkanlık' teklifi yapacağı öğrenildi.

Aziz Yıldırım'a sürpriz teklif
Aziz Yıldırım'a sürpriz teklif
GİRİŞ 16.10.2015 14:09 GÜNCELLEME 16.10.2015 14:09

3 Temmuz sürecinde aklanmasının ardından görevi bırakacağı iddia edilen Aziz Yıldırım için camiada ortak bir fikir oluştu.

Divan üyeleri de bu fikri destekliyor. Buna göre, Fenerbahçe'de, kendisine yapılan göreve devam etmesi yönündeki ısrarlarına karşın, sezon sonunda başkanlığı bırakması beklenen Yıldırım'a, divan üyelerinin onursal başkanlık teklifi yapacağı öğrenildi.

Onursal başkanlık

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Aziz Yıldırım, fiilen başkanlığı bitse dahi teklifi kabul etmesi halinde onursal başkanlıkla sonsuza dek Sarı-Lacivertliler'in başkanı olarak kalacak. Aziz Yıldırım, görevi bırakmadan Fenerbahçe Üniversitesi'nin kurulma işlemlerini tamamlamayı hedefliyor.

Başkan, başlattığı projelerin yeni yönetim tarafından yapılıp yapılmadığını da denetleyecek. Görevi bıraksa da sevdalısı olduğu Fenerbahçe'den vazgeçemeyecek olan Yıldırım, maçları takip edip bazı deplasmanlarda da takımı yalnız bırakmayacak. Yönetime de desteğini sürdürecek.