Fenerbahçe'de alarm! Gözler onu aradı

Senegalli stoperin süre aldığı 5 müsabaka Fenerbahçe hiç gol yemezken, bütün maçlarından da galip ayrıldı.

Fenerbahçe'de alarm! Gözler onu aradı
Fenerbahçe'de alarm! Gözler onu aradı
GİRİŞ 29.09.2015 09:52 GÜNCELLEME 29.09.2015 09:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş derbisinde defansif anlamda yapılan hataların sonucu sahadan mağlup ayrılan Fenerbahçe’de Abdoulaye Ba aranmaya başladı. Simon Kjaer-Bruno Alves tandeminden bir türlü verim alamayan sarı-lacivertliler, birçok kritik maçı bu nedenle kaybetti.

Shakhtar Donetsk maçlarında birlikte oynayan ikili, özellikle Ukrayna’daki maçta büyük hatalar yapmış ve 3-0’lık yenilgiye engel olamamıştı. Bir de kırmızı kart gören Kjaer, Alves’le daha sonra Çaykur Rizespor deplasmanında da beraber oynadı. Bu mücadelede dePereira’nın takımı 1-1’lik sonuçla sahadan ayrıldı.

Sonuçlar farklı

Ancak Abdoulaye Ba’nın hem Alves hem de Kjaer ile yan yana oynadığı karşılaşmalarda sonuçlar farklı oluyor. Senegalli stoperin süre aldığı 5 maçta Fenerbahçe hiç gol yemezken, bütün maçlarından da galip ayrıldı. Alves-Kjaer ikilisi de 4 maçta 7 gol yerken, 2 mağlubiyet 2 beraberlik aldı.

YORUMLAR 3
  • FARUK 8 yıl önce Şikayet Et
    FB de futbol izleme komitesi: Müjdat,Saffet,Kemalettin. Sonuç:Ne kadar evde kalmış stoper varsa toplayın.
    Cevapla
  • Tamam 8 yıl önce Şikayet Et
    Akşam söyleyim başkana.. :))
    Cevapla
  • omer 8 yıl önce Şikayet Et
    kayer alves baa fabyano kadleç le defans olmaz yol geçen hanı egemen bunlardan bin kat iyi bunları hiç seyretmedilermi alan yöneticilereAllah akıl fikir versin kayer mankenlik yapsın saçları bozulmaz bunun oyunculuklu alakası yok alves diğerleride aynı fb bunlaramı kaldı terazi parera beraber fb yi aldatıyor bence başkan buna el koysun
    Cevapla