Aziz Yıldırım'ın ilk hedefi: Mehmet Ali Aydınlar!

Aziz Yıldırım, 5 Ekim'de sonucu açıklanacak davanın ardından UEFA ve TFF'nin yanı sıra Mehmet Ali Aydınlar'la da hesaplaşmaya hazırlanıyor.

Aziz Yıldırım'ın ilk hedefi: Mehmet Ali Aydınlar!
Aziz Yıldırım'ın ilk hedefi: Mehmet Ali Aydınlar!
GİRİŞ 22.09.2015 11:46 GÜNCELLEME 22.09.2015 11:49
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Mehmet Can Belören / Haber7

5 Ekim'e ertelenen şike davasında aklanacağı duyumunu alan Aziz Yıldırım avukatlarına talimatı verdi. Sar-Lacivertliler UEFA'ya 50 milyon avro, Türkiye Futbol Federasyonu'na ise 30 milyon avroluk dev bir tazminat davası açacak.

Daha önce 1 yıl TFF tarafından 2 yıl ise UEFA tarafından Avrupa kupalarına katılma hakkı elinden alınan Fenerbahçe'de açılacak davaların ön hazırlığı yapıldı. Yaklaşık iki aydır bu davalar üzerinde duran Aziz Yıldırım avukatlarıyla yaptığı çalışmalarda UEFA ve TFF'yi zor duruma düşürecek bir çok dosya hazırladı.

En büyük bombayı Aydınlar ile patlatacak!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın aklanmasının ardından bir basın toplantısı düzenlemeyi düşünen Başkan Yıldırım'ın en büyük bombayı Mehmet Ali Aydınlar üzerinden patlatacağı öğrenildi.

Şike davası sürecinin henüz başlarında "Durum çok vahim. Fenerbahçe kesin ceza alacak. Eğer almazsa, Fenerbahçe'nin 45 milyon avro olduğu ileri sürülen zararını cebimden ödeyeceğim" diyen Aydınlar'a bu sözü hatırlatılacak. Düzenleyeceği basın toplantısınında tüm Türkiye önünde Mehmet Ali Aydınlar'a çağrıda bulunmaya hazırlanan Aziz Yıldırım, ünlü iş adamından bu sözünü yerine getirmesini isteyecek.

YORUMLAR 7
  • Selman-ıFarisi 8 yıl önce Şikayet Et
    Son yıllarda açılan bütün büyük davaların kumpas olduğu ortaya çıkmışken, polis fezlekelerine göre Fenere verilen ceza haksızlıktır. Zira polis fezlekesi ile hareket edilseydi, bugün cumhurbaşkanı selam tevhit örgütü liderliğinden hapisteydi. Lütfen objektif olun.
    Cevapla
  • irfan 8 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl yani FB ceza almadı mı sanıyor bu adam hala Heey azizim 3 yıl men+ şampiyonumuz TS dur diyerek TS u almışlardı ŞL maçlarına Türkiyede 5 mahkeme UEFA CAS ve İsviçre mahkemeleri dahil 8 mahkeme suçlu dedi ve 1 yıl hapis yattınız FB li yöneticiler Bu mahkemedede suçlu bulunacağın kesin.. Ha mahkemeyi bağladım diyorsan o ayrı tabii
    Cevapla
  • Forza 1907 8 yıl önce Şikayet Et
    Yav hee şike şikee
    Cevapla
  • şikebahçelilere 8 yıl önce Şikayet Et
    Daha yetmez Trabzon'un şampiyonluğu geri verilmeli. Şikebahçe 2. lige düşürülmeli. Herkes hakkını almalı
    Cevapla
  • Ağlak ts lilere 8 yıl önce Şikayet Et
    İşte siz böyle hep aglayacaksiniz,bekleyin alirsıniz hakkiniz olmayan kupayi
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Olur paşam başka emrin?sen hayal kurmaya,fenerbahçe de kabusunuz olmaya devam edecek
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 8 yıl önce Şikayet Et
    Daha ne cezası bekliyorlar? 3 yıl MEN oldunuz Avrupa'dan? Ayran mı çarpıyor ne yapıyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle