Fernandao'nun Erdoğan'dan sürpriz isteği!

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonun gol kralı olan Fernandao, Brezilya basınına milli takım tercihiyle ilgili net açıklamalar yaptı.

Fernandao'nun Erdoğan'dan sürpriz isteği!
Fernandao'nun Erdoğan'dan sürpriz isteği!
GİRİŞ 10.09.2015 17:01 GÜNCELLEME 10.09.2015 17:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fernandao; "Eğer bir fırsatım varsa, Türkiye forması giymek ve Türkiye'yi temsil etmek benim için bir onur olacak. Türkiye milli takım forması giymek benim hedefim. Bu konuda pek çok şey söyleniyor. Bazıları 5 yıl Türkiye'de olmam gerektiğini söylüyor ama bir kesim de Cumhurbaşkanı'nın iradesinde olduğunu belirtiyor. Umarım irade kabul eder. Bu ülkeye hizmet etmek benim için onurdur." ifadelerini kullandı.

"Harika bir duygu"

28 yaşındaki yıldız golcü, Fenerbahçe'ye transfer olan yıldızlar hakkında ise; "Çok iyi bir sezon başlangıcı yaptık. Van Persie ve Nani'nin transferleri müthiş bir etki yaptı. Futbol tarihine adını yazdıran insanlarla birlikte çalışmak harika bir duygu" yorumunu yaptı.

"Bana inandıklarını düşünmüyorum"

Brezilya'da 4 büyük kulüp forması giyen ancak sürekli eleştirilerin hedefi olduğu hatırlatılan Fernandao; "Bana inandıklarını düşünmüyorum veya bunu bilmeme izin vermediler. Ben ise çok çalışarak bir yerlere geldim. Daha fazla da kazanabilirim" diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 5
  • fatih eren 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir Beşiktaşlı olarak Ok.
    Cevapla
  • maho 8 yıl önce Şikayet Et
    Brezilya yerine Türkiye yi tercih ederim sözü bile gerçekten bir çok futbolcunu aklına bile gelmeyecek bir söz. Brezilya milli takımında bir kere bile maça çıksa, dünyalığını yapacak kadar para kazanabilecekken, Türkiye de oynamak istemesi, alkışlanacak bir davranış
    Cevapla
  • rauf 8 yıl önce Şikayet Et
    eyer icinde TC milli takiminin formasini tasiyacak kalp varsa neden olmasin, icimizdeki hainlerden daha iyidir bence,,yasin ve furkan sizlere katiliyorum,gelen breziyalarin hemen hemen hepsi deginiz gibiydi takim önemli deyil.
    Cevapla
  • furkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Sana kesinlikle katiliyorum Yasin.En karekterli yabancilar brezilyalilar bence.
    Cevapla
  • Yasin 8 yıl önce Şikayet Et
    Bugüne kadar Brezilya'lılardan bu ülkeye yamuk yapan görmedim.Bobo Mert Nobre Aurelio ALEX DE SOUZA. Felipe Melo bile halkımızın büyük çoğunluğu tarafından sevilmese bile ülkem hakkında kötü bir sözü olmadı.Şehit haberi geldiğinde bizimle bir oldu.Brezilya'lıların çoğundan zarar gelmez.Bir çoğu fakir ortamlarda büyümüş bizim gibi insanlar.Brezilya'lılar hakediyor.
    Cevapla