Nani Van Gaal'i yerin dibine soktu!

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Antalyaspor'u 90+7. dakikada Luis Nani'nin frikik golü ile yenmesi İngiltere'de de gündeme oturdu.

Nani Van Gaal'i yerin dibine soktu!
Nani Van Gaal'i yerin dibine soktu!
GİRİŞ 31.08.2015 14:24 GÜNCELLEME 31.08.2015 14:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Luis Nani'nin 90+7'de attığı frikik golü hemen hemen tüm İngiliz basınında yer alırken; gol, aynı zamanda dün gecenin en çok paylaşılan görüntüleri arasına da girmeyi başardı. Luis Nani'nin Fenerbahçe'de attığı iki gol, İngiliz medyasında Louis Van Gaal üzerinden işlendi. 

Nani'nin attığı goller ile Van Gaal'i adeta pişman ederek, "yerin dibine soktuğunu" ifade eden İngiliz medyası, "Van Persie, Fenerbahçe'ye ısınıyor; Nani ise kalitesiyle Türkiye liginde konuşulmaya başladı. Falcao, bu hafta Chelsea'de gol attı; Di Maria ilk maçında PSG'de muazzam bir asist yaptı. Rooney ise 4 Nisan'dan bu yana EPL'de gol atamıyor ve United, EPL'nin en az gol atan 7 takımından biri" diyerek Louis Van Gaal'in transfer kararlarını eleştirdi.

YORUMLAR 3
  • erkana cevap 8 yıl önce Şikayet Et
    ingilterede deplasman takimlari 90 dakika boyunca sakatlik numaradi ile maci sogutmaz
    Cevapla
  • Erkan 8 yıl önce Şikayet Et
    İngilterede maçlar 90 dakika oynanıyor nani golü 97 de attı güldürmeyin adamı van gaal elinde böyle bir hakem olmadığına yanıyordur...
    Cevapla
  • Sefa Akyüz 8 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler Van Gaal ;)
    Cevapla