Stoch anlaştı! İş sadece imzaya kaldı

Fenerbahçe ile anlaşan Timsah, Slovak yıldızla el sıkıştı, iş sadece imzaya kaldı.

Stoch anlaştı! İş sadece imzaya kaldı
Stoch anlaştı! İş sadece imzaya kaldı
GİRİŞ 19.08.2015 09:32 GÜNCELLEME 19.08.2015 12:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sivok, Advincula, Cuenca, Jorquera, Necid, De Sutter, Dzsudszak... 

Hepsi de mevkiilerinde Avrupa çapında kendilerini ispatlamış isimler. Hepsinin ortak özelliği ise yeni sezonda Bursaspor formasıyla Süper Lig arenasında mücadele verecek olmaları. 

Ertuğrul Sağlam yönetiminde Süper Lig’e damga vurmak isteyen Yeşil-Beyazlılar, bu isimlerle yetinmiyor, bir bomba daha patlatmak için adeta gün sayıyor. 

Hedefteki isim Fenerbahçe’de bir türlü göze giremeyen Miroslav Stoch. Sağlam’ın kadrosunda görmeyi çok istediği yıldız oyuncu için Sarı-Lacivertli kulüple her konuda anlaşma sağlandı. 

Oyuncuyla ilgili maddi konularda bazı pürüzler vardı. Bunların giderildiği ve kalan küçük detayların da halledilmesinin ardından imzaların atılacağı kaydedildi.

YORUMLAR 2
  • boşver 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuk geçen seneki takımda banko oynardı.Bu seneki takımda da banko oynar.Al Arap İsmaili vur perriayaya.
    Cevapla
  • tayfun 8 yıl önce Şikayet Et
    Bursa boşuna kamp yaptı, kamp yaptığı kadrodan 3 önemli isim gitti (Volkan, Ozan, Bakambu), bununla beraber takımın iskeletini oluşturacak, direkt ilk 11 oynayacak 4-5 oyuncuyu da kamptan sonra aldı. Ne anladım ben sezon öncesi kamptan, kampın amacı takımı görmek, birlikte uyum sağlamak değil mi? Bursa her zamanki gibi anca ligin ikinci yarısına form tutar.
    Cevapla