Ozan Tufan: Açık ara şampiyon oluruz!

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Volkan Şen ve Ozan Tufan, FBTV'de yayınlanan Güncel programında açıklamalarda bulundu.

Ozan Tufan: Açık ara şampiyon oluruz!
Ozan Tufan: Açık ara şampiyon oluruz!
GİRİŞ 18.08.2015 15:42 GÜNCELLEME 18.08.2015 16:48
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'ye transfer olmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Ozan Tufan, "Bu sezon bu kadro ile açık ara şampiyon olacağımızı düşünüyorum" dedi.

"Ne kadar büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım"

Öncelikle burada olmaktan çok heyecanlıyım. Basın toplantısında da söylediğim gibi bir hayalimi gerçekleştiriyorum. Bu heyecanımı sahaya da yansıtmak istiyorum. Çünkü sahada ne kadar heyecanlı olursanız o kadar iyi işler yaparsınız. Heyecan duymadıktan sonra bu işten bir keyif alamazsınız. Ben de terimin son damlasına kadar ne verebilirsem, Fenerbahçe için her şeyimi vereceğim. 20 yaşımda olmam büyük bir avantaj ama tabii dezavantajları da var. Hata yapmamam gerekiyor. Hata lüksüm yok. Bu yüzden yaşamıma çok dikkat etmem lazım . Saha içinde ve dışındaki yaşamıma, beslenmeme, kişisel gelişimime, her şeyime çok dikkat etmem gerekiyor. Çünkü burası büyük bir kulüp. Burada hataya yer yok. O yüzden çok dikkatli olmam lazım. Bunun farkındayım. Nereye geldiğimin de farkındayım, nasıl büyük bir kulübe geldiğimin de farkındayım. O yüzden ne gerekiyorsa en iyi şekilde yapmaya geldim buraya.

"O yıldız isimlerle oynamak bizi de rahatlatacaktır"

Flaş transferler oldu bu sene. Fenerbahçe’nin rekor transferleri de denilebilir. Volkan ağabeye de bana da ihtiyaç olunduğu için bu kulübe geldik. Luis Nani gibi, Robin van Persie gibi yıldız isimler de burada, onlarla birlikte burada oynamak bize keyif ve mutluluk verecektir. Zaten böyle bir kadroyla açık ara şampiyon olacağımıza gönülden inanıyorum, bunu içtenlikle söylüyorum. Gelmeden önce de Volkan Ağabeyle paylaşmıştım ben bunu. Robin van Persie gibi Luis Nani gibi oyuncular idmandan sonra bireysel çalışıyorlar, ekstra yapıyorlar. Kendimce bir sorum olmuştu; Nani gibi bir yıldız, van Persie gibi bir yıldız yaşları biraz üst seviyelere gelmiş ve ben daha 20 yaşımdayım. Bu adamlar fitnessa gidip ekstra yapıyorlarsa benim duş alıp eve gitme gibi bir lüksüm yok diyorum kendimce. O yüzden onların arasına katılmaya çalışıyorum ve katılmaya da çalışacağım. O yıldız isimlerle oynamak bizi de rahatlatacaktır. Onları sahada görmek bizi de oyunumuzu da ferahlatacaktır diye düşünüyorum. Onlarla aynı çatı altında olmak beni çok mutlu etti.

YORUMLAR 12
  • ali cetin 8 yıl önce Şikayet Et
    demee
    Cevapla
  • YKAAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Gözümden düştün çocuk.
    Cevapla
  • Orhannn 8 yıl önce Şikayet Et
    Stoch da şampiyonlar liginde oynamak için gelmişti hiç nasip olmadı. Büyük konuşmamak lazım Ozan efendi kupa beyini aklımdan çıkarma
    Cevapla
  • ADSIZ 8 yıl önce Şikayet Et
    artık baban çalışmak zorunda kalmaz sen buna bak boşver şampiyonluğu. para ilk günden bitirmiş seni
    Cevapla
  • MESUT 8 yıl önce Şikayet Et
    geçen senede 4. yıldız bizim diyorlardı. :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle