Silahlı saldırı sonrası Topal'dan ilk açıklama!

Silahlı saldırıya uğrayan Mehmet Topal'dan ilk açıklama geldi... Milli futbolcu, yakın çevresine "Korkmayın ben iyiyim" diye bilgi verdi.

Silahlı saldırı sonrası Topal'dan ilk açıklama!
Silahlı saldırı sonrası Topal'dan ilk açıklama!
GİRİŞ 11.08.2015 15:58 GÜNCELLEME 11.08.2015 16:02
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yapılan sabah idmanının ardından, Mehmet Topal evine giderken, Samandıra gişelerine gelmeden hemen önce kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Mehmet Topal ise şoku atlattıktan sonra Sancaktepe Emniyet Müdürlüğü'ne ifade vermeye gitti. En yakın çevresine "Korkmayın ben iyiyim" diye bilgi veren Mehmet Topal, işlemlerin sona ermesini ve faillerin bulunmasını bekliyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • mahir 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir Gs li olarak dik durusunuzdan dolayı yaşa fenerbahçe sen binler yaşa diyorum.renginle, armanla çok güzelsin.
    Cevapla
  • Üstad 8 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde hergün yüzlerce kurşunlama olayı oluyor,konu futbolcu olunca yer gök ayağa kalkıyor.Diğer olaylara da bu kadar ehemmiyet versinler.Futbolcular önemlide diğer insanlar önemsiz mi?
    Cevapla
  • mete 8 yıl önce Şikayet Et
    Daha önce nasıl ki Fenerbahçe otobüsünü kurşunlayarak takımın motivasyonunu bozdular ve takım geçen yıl şampiyonluğu kaybetti bu yılda korkularından sahada feneri yenemeyeceklerini anladıkları için böyle çirkin insanlık dışı yöntemlerle takımın dengesini bozmaya çalışıyorlar . Sormak istiyorum neden hepsi Fenerbahçeye oluyor.
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    adam hala fenerbahçe derdinde ya.İnsanlar saldırıya uğruyor yok şampiyonlukmuş yok fenermiş.saçma saçma insanları birbirine düşürmeye çalışan holiganizm yazıları.
    Cevapla
  • gsli 8 yıl önce Şikayet Et
    ulan bos bos konusma geçen sene 5 6 maçlık seri yakaldınız adam gibi top oynadığınız zaten yoktu şampiyonluk havasına girdiniz sonra da saldırı olunca bahaneniz oldu...tamam bizde kabul etmiyoruz ama hemen arkasına saklanmayın!!!!
    Cevapla
  • HACI 8 yıl önce Şikayet Et
    Artik su koalisyon isinden vazgecin.Milletin cogunlugu erken secim diyor.Bitirin su isi millet isine baksin.Terorde bosluktan yararlanmasin
    Cevapla
  • Realist 8 yıl önce Şikayet Et
    Ülkede sosyal hayatın, sportif etkinliklerin, gündelik hayatın akışının sekteye uğramasını, kaos havasının hakim olmasını istiyorlar. Ancak burası ne Irak, ne Suriye, ne de Afganistan...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle