Van Persie bir ay yok!

Hollandalı yıldızın, sağ arka adalesindeki sertleşme sebebiyle sahalardan bir ay uzak kalacağının belirlenmesi moralleri bozdu.

Van Persie bir ay yok!
Van Persie bir ay yok!
GİRİŞ 07.08.2015 09:21 GÜNCELLEME 07.08.2015 11:25
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin, Manchester United’dan kadrosuna kattığı dünyaca ünlü yıldızı Robin van Persie, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Shakhtar Donetsk’le oynanan rövanş maçında forma giyememişti. Ukrayna’daki mücadele öncesi sağ arka adalesinde sertleşme olduğu bildirilen Van Persie, bu sebepten maçı tribünden izlemek zorunda kalmıştı. 

Hollandalı golcünün idman temposunu sakatlığının boyutuna göre belirleyen teknik direktör Vitor Pereira’nın, oyuncusunu kolay kolay riske etmek istemediği öğrenildi. Sağlık ekibinin durumunu dikkatli bir şekilde izlediği 32 yaşındaki forvetin, Sarı-Lacivertliler’in Süper Lig’deki ilk sınavı olan Eskişehirspor ve ardından yapacağı Rizespor (d) maçlarında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. 

Arkadaşlarını teselli etti

Şükrü Saracoğlu’ndaki ilk lig karşılaşması öncesi tecrübeli golcüyle konuşan Pereira’nın, “Senden hep yüzde 100 verim almak istiyorum. Bu sebepten tam iyileşmeden maça çıkman doğru değil” dediği öğrenildi. Bu arada takımının, Shakhtar’a elenip, Şampiyonlar Ligi’ne veda etmesinin ardından morallerin bozulmamasını isteyen Van Persie’nin ise arkadaşlarını hem teselli hem de motive ettiği bildirildi.   

YORUMLAR 12
  • burhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Van persi çıktı van tırsi .Bır fb. olarak çok üzüntü duyuyorum. Türkiye'de çok persi ler var ama mersi demedikleri için beğenilmiyor. yazık.Verilen paraya yazık.
    Cevapla
  • Ümit 8 yıl önce Şikayet Et
    Zaten sakat. sakat olmasa Türkiyede ne işi var.
    Cevapla
  • huso 8 yıl önce Şikayet Et
    Yine cikmislar cokk bilmislerr sizden tarafdar olmaz sabredin birazz eskisehirle oynayacak van persei bunuda boylee bilin o haberler yalandir ha su arada fener bombayi yine patlatcak haberiniz olsun fenerde para cok sikinti etmeyin sabredin bekleyin arkadaslarr...
    Cevapla
  • Fetih 8 yıl önce Şikayet Et
    Hayaller Van Persie, Gerçekler tam tersi....
    Cevapla
  • ercan 8 yıl önce Şikayet Et
    ortasahaya yaratıcı mucadeleci vede defansa bir takviye yaptıkmı bu takım uçar van persiede derbilerde tecrübelerinden yararlanılabilir boş oyuncu değil sonuçta ama keşke genç oyunculara yatırm yapılsaydı daha iyi olurdu yazık bukadar paralara.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle