'Hocalar bile bu işe başladıysa...'

Cübbeli Ahmet Hoca'nın Demba ba ile ilgili sözlerine Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'ndan cevap geldi.

'Hocalar bile bu işe başladıysa...'
'Hocalar bile bu işe başladıysa...'
GİRİŞ 31.12.2014 08:34 GÜNCELLEME 31.12.2014 09:35
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Cübbeli Ahmet Hoca’nın, Beşiktaş’ın yıldızı Demba Ba’nın attığı goller sonrası sevincinde secdeye varmasıyla ilgili sarf ettiği sözler dün gündeme bomba gibi düştü.

Demba Ba’nın günah işlediğini ifade eden Cübbeli Ahmet Hoca’nın sözlerine bir çok kişi yorum yaparken merak edilen konulardan biri de aynı sevinci yaşayan Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu’nun söyleyecekleriydi.
Emre, bu durumun normal olduğunu belirterek şöyle konuştu...
- Namaz kılmıyoruz. Sadece golün şükrü için secde yapıyoruz. Golün ardından Allah’a en yakın olduğumuz an. Günaha girmediğimi biliyorum. Ama tabi ki hocalar bu durumu bize göre çok daha iyi bilir. Hocalar da bu işe başladıysa, vah, vah, vah...

Emre ve Sow attığı gollerden sonra secdeye giden isimlerden biri.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 46
  • Mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar bos ıslerle mılletı mesgul edıyorlar. parayı kazanan topcu,geyıgını yapmak bızım saf vatandasa dusuyor. Kulupler borc batagında. Hanı sen 'Asgarı ucretle gecınemıyorum .'dıyorsun ya. Gıt paranı topculardan ıste. Mılyon dolar kazanıp vergı kacırıyorlar. Uyanın mıllet ,futbol bır spor degıl ,kazları yolmak ıcın gelıstırılmıs harıka bır arac .
    Cevapla
  • EBY 9 yıl önce Şikayet Et
    Esselamü aleyküm. Din işleri yüksek kurulu başkanlığı nın sayfasından alıntı. ALLAH a emanet olun. Peygamber Efendimizin bir şeye sevindiğinde veya sevindirici bir haberle müjdelendiğinde Allah’a şükretmek için secde ettiği rivayet edilmiştir (Ebu Davud, Cihad, 174; İbn Mace, İkametü’s-salat, 192). Şükür secdesi şöyle yapılır: Kıbleye dönerek tekbir alıp secdeye varılır, secdede iken tesbihatta bulunduktan sonra Allah’a hamd ve şükür ettikten sonra yine tekbir alarak ayağa kalkılır (İbn Abidin, Reddü’l-muhtar, Daru’l-Fikr, ts. , II, 128)
    Cevapla
  • komiksiniz, 9 yıl önce Şikayet Et
    hepiniz cübbeli hocadan iyi biliyorsunuz değil mi? BirDost Her yer Allah'ın nereye dönerseniz dönün Allah'a dönersiniz demişsin de, kardeşim kıble Allah (c.c) değil ki? Kıblenin yönü belli... Hz. Ömer boşuna dememiş. “Bu ümmet için en çok korktuğum şey, dili ile alim fakat kalbi ile cahil (gafil) olan kimselerdir.”
    Cevapla
  • FB1907 9 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu emre efendi hocaların da bu işe el atmaları seni neden rahatsız etti, kar payınmı azalacak.ayrıca bu futbolcular şükür namazı kılsalarda gelişi güzel yöne doğrumu secde edecekler.
    Cevapla
  • emre 9 yıl önce Şikayet Et
    cübbeli hoca haklı bu konuda sanki allah için bir iş yapıyorlar secdenin anlamı allaha yönelmektir bunların amacı ise para kazanmaktır paralarının helal olduğundanda emin değilim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle