F.Bahçe'nin golünde büyük tartışma!

Fenerbahçe'yi, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Sivasspor karşısında öne geçiren golde ofsayt tartışmaları yaşandı.

F.Bahçe'nin golünde büyük tartışma!
F.Bahçe'nin golünde büyük tartışma!
GİRİŞ 12.12.2014 22:27 GÜNCELLEME 12.12.2014 22:46
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Sivasspor ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe'nin, 3. dakikada Bekir İrtegün ile bulduğu gol tartışmalara yol açtı.

Sarı-lacivertliler sol kanattan köşe vuruşunu kullandı ve Meireles'in ceza sahasına ortasında Ertuğrul topu yumrukladı. Ardından Emre'nin ceza alanına yaptığı ortada, Gökhan Gönül topu içeriye indirdi ve sonrasında Bekir İrtegün ağları buldu. Emre'nin yaptığı ortada Gökhan Gönül'ün ofsayt pozisyonunda olduğu yönünde tartışmalar çıktı.

YORUMLAR 16
  • ercan şen 9 yıl önce Şikayet Et
    fenerse normal..
    Cevapla
  • olcay şahan 9 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe bu maçi hak etmiyor haksızlıklarıla ALLAH A emanet ediyorum
    Cevapla
  • adalet ve his 9 yıl önce Şikayet Et
    bir fenerli olarak bu tablodan utanıyorum. kardeşim her maçta bir katliam oluyor fener galata saray Trabzon değil bütün maçlarda Türkiye,nin çok acil şekilde hakem yetiştirmesi gerekmekte(Almanya liglerini yüz binler seyrediyor bizi futboldan soğuttular) fener bahçeliyim hiç bir maçını kaçırmaz ken şimdi izlemek bile istemiyorum (yorum)
    Cevapla
  • magrip 9 yıl önce Şikayet Et
    pozisyonda 4 kişi ofsaty bekir iki kere ofsayt o bu bir hata değil yan hakem ve orta hakem derhal hakemliğine son verilmeli
    Cevapla
  • Hakemsiz mac kazanamiyacakmi bu fener 9 yıl önce Şikayet Et
    .................alin teriyle bir mac kazanin!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle