Yıldırım: Keşke Süleyman ağabey ölmeden...

Beşiktaş camiasına başsağlığı mesajlarını ileten Aziz Yıldırım, Süleyman Seba'nın dostu ve kardeşi olmaktan dolayı gurur duyduğunu belirtti.

Yıldırım: Keşke Süleyman ağabey ölmeden...
Yıldırım: Keşke Süleyman ağabey ölmeden...
GİRİŞ 15.08.2014 16:30 GÜNCELLEME 15.08.2014 16:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, son yolculuğuna uğurlanan Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba için siyah-beyazlıların yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'da düzenlenen törende açıklamalarda bulundu.

Seba'nın yaşarken hak ettiği değeri görmediğini savunan Yıldırım, "Öldükten sonra değer görmek bir işe yaramaz. Keşke Süleyman ağabey, buradaki mahşeri kalabalıktaki sevgiyi ve saygıyı görseydi. Ama bunları görmeden, iyi şeyler yaptığı Beşiktaş'ta, ona layık olmayacak şekilde davranılarak köşesine çekilmiştir. Süleyman ağabey, Türk sporunun, bu vatanın ak sakallarından biriydi. Böyle bir insanın dostu ve kardeşi olmaktan, böyle bir insanın ağabeyim olmasından dolayı her zaman onur duyacağım. Mekanı cennet olsun, Beşiktaş camiasına başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • yusuf KaRa 9 yıl önce Şikayet Et
    Bilirkisi.... Birakin bu klasik kliselesmis laflari.Hastanedeyken ziyarete bile gitmezsiniz öldükten sonra ahkam kesersiniz.Önce besiktas taraftari degil mi onu küfürlü tezahüratlarla istifa ettiren?Hangi biriniz cikti sahip cikti.anca öldükten sonra basina malzeme olarak aciklama yapiyorsunuz.
    Cevapla