Fenerbahçeli futbolcuların tavla keyfi
Topuk Yaylası'ndaki boş vakitlerini farklı oyunlar oynayarak değerlendiren oyuncular arasında tavla oyununda büyük rekabet yaşanıyor.
![Fenerbahçeli futbolcuların tavla keyfi](https://i20.haber7.net/resize/1280x720//haber/haber7/photos/fenerbahceli_futbolcularin_tavla_keyfi_1405540352_7387.jpg)
GİRİŞ 16.07.2014 22:53
GÜNCELLEME 16.07.2014 22:53
Sabah ve akşam yapılan antrenmanlar arasındaki zaman diliminde eğlenceli vakitler geçiren sarı-lacivertli oyuncular tavlada kıyasıya mücadele ettiler. Samandıra'da ki pinpon maçlarının kralı olan Alper Potuk tavlada da yetenekli olduğunu gösterdi.
Kaptan Emre'yle tavlanın başına geçen Alper, yemeğine oynanan oyunu farklı kazandı. Emre Ağabeyini pinpondan sonra tavlada da deviren Alper, "Konu oyunsa rakip tanımam" diyerek iddiasını ortaya koydu.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL