Acun TV8'de Telegol'ü yayından kaldıracak mı?

Fenerbahçeliliği ile bilinen Acun Ilıcalı'nın TV8 kanalını satın alacağını açıklamasından sonra gözler Telegol adlı programın kaderine çevirildi.

Acun TV8'de Telegol'ü yayından kaldıracak mı?
Acun TV8'de Telegol'ü yayından kaldıracak mı?
GİRİŞ 13.11.2013 21:53 GÜNCELLEME 14.11.2013 11:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor medyasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Koyu Fenerbahçeliliği ile bilinen Acun Ilıcalı, TV8 kanalının yeni patronu oldu.

Ilıcalı ilk açıklamayı mikro blog sitesi twitter'daki hesabından "TV8 konusunda Sayın Mehmet Nazif Günal ile anlaştık. Satın alma süreci başladı" şeklinde yaparken kanalda yayınına devam eden Telegol adlı programın geleceği ise Fenerbahçeli taraftarların gündemine oturdu.

Bir süredir sarı-lacivertli taraftarlardan tepki gören program için sosyal medyada Acun Ilıcalı'ya istek yağmuru başladı. Özellikle Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'a yakınlığı ile bilinen Acun Ilıcalı'nın TV8'deki bu program ile ilgili vereceği karar merak konusu olmaya başladı.

YORUMLAR 1
  • veli yazar 10 yıl önce Şikayet Et
    ben olsam hepsini kovardım. ancak !. hemen peşinden açıklama yapardım. aziz yıldırımın bu kovma işi ile bir alakası yok diye. yoksa kovdurdu derler. Kovdurmasa da kovdurdu derler. Ayrıca telegolde de Fenerbahçe yanlısı bir değişim de olabilir ve belkide kovmaya da gerek kalmaz.
    Cevapla