Ersun Yanal turdan emin konuştu

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal ve futbolculardan Dirk Kuyt basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

GİRİŞ 05.08.2013 17:00 GÜNCELLEME 05.08.2013 17:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Salzburg ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçı öncesinde sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Ersun Yanal ve futbolculardan Dirk Kuyt basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Erun Yanal ve Kuyt, kritik rövanş karşılaşması öncesinde önemli açıklamalar yaptı.

İşte o açıklamalar...

ERSUN YANAL'IN AÇIKLAMALARI...
"İki aşamalı bir maçın ikinci aşamasını oynayacağız. İlk maçta aldığımız sonucu herkes izledi. Oyuncularımız zaman zaman kötü oynadığımız oldu. Fenerbahçe sürekli olarak oyun temposunu arttırarak oynayacaktır. Rakibimiz genç ve mücadele eden bir ekip ve oyunu bozabiliyorlar. Bu tip bir karşılaşmanın ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Güçlü bir kadroya sahibiz. Sakatlıkların Salzburg karşısında sorun olacağını düşünmüyorum."

"Maçın sonucu herşeyden daha önemli. 12. adam, taraftarımız bizim itici gücümüz. Onlarla beraber mücadele edip Şampiyonlar Ligi hedefimize yürümek istiyoruz. Oyun kalitemiz her geçen gün daha iyi olacak. Çok daha yeniyiz, az hazırlık maçı oynadık. Hazırlık maçları kolaydır ancak resmi maç farklıdır. Takım olarak çok hazır olan bir ekiple karşılaştık. Her geçen dakika performansımız artacak."

CARDOZO VE EMENIKE İÇİN ÜSTÜ KAPALI KONUŞTU
"Cardozo ve Emenike'nin kalitesi ve değeri ortada. Fenerbahçe'nin çıkarına olduğu takdirde iki oyuncudan biri takıma katılacaktır."

 CAS KARARI HAKKINDA...
"CAS kararı ile ilgili biz hep sahanın içinde olacağız. Umutla skorlarla yönetim
kuruluna destek olmaya çalışıyoruz."

"FENERBAHÇE ŞANSLI BİR TAKIM..."
"Bizim kalitemiz ve oyuncularımızın deneyimi bizim turu geçmemizde etkili olacaktır. Oyuncularıma güveniyorum. Turu geçeceklerine inancım tam. Fenerbahçe şanslı bir takım. Oyuncuların formalarına bağılıkları üst düzeyde."

 

 

YORUMLAR 1
  • Cenk Belcika 10 yıl önce Şikayet Et
    Belcika Cenk. Kaybedeceginin sinyallerini veriyorsun simdiden, cok hazir takim cok genc bir takim hirsli cok kosan bir takim diyorsun sonrada yenecez taraftarin destegi ile diyorsun, kardesim yenmek zorundasin bunu bil, sizin harcadiginiz paralar salzburgun takimini satin alir, hic meshur olmiyan oyunculari var hepside ucuz maasa oynuyor,ama sen gelipte milyonlar harciyorsan kusura bakma, yenmek zorundasin lafi kivirtip durma hic sevmiyorum..Galatasarayliyim
    Cevapla