Petkoviç: Fenerbahçe'yi yenme şansımız...

UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe'yle rövanş maçına çıkacak olan Lazio'nun teknik direktörü Vladimir Petkoviç, turu geçme şanslarının yüzde 50'nin de altında olduğunu dile getirdi.

Petkoviç: Fenerbahçe'yi yenme şansımız...
Petkoviç: Fenerbahçe'yi yenme şansımız...
GİRİŞ 10.04.2013 19:51 GÜNCELLEME 11.04.2013 07:23

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinde Fenerbahçe ile 11 Nisan Perşembe günü Olimpico'da karşılaşacak olan Lazio'nun teknik direktörü Petkoviç, karşılaşmadan önce açıklamalarda bulundu.

"UEFA'DAN VAZGEÇMEYE NİYETİMİZ YOK"

Takımına güvendiğini belirten Petkovic, "Karşılaşmaya sabırla hazırlanıyoruz ve bu turnuvaya saygımız var, sahaya kendi futbolumuzu yansıtmak ve mümkün olduğunca erken bir gol bulmak istiyoruz. Takımıma güvenim tam çünkü geçtiğimiz haftalarda çok iyi oynadığımız maçlar var. Yarın ki karşılaşmada elimizden gelenin en iyisini yapacağız, bu yarıştan kopmak istemiyoruz. Bu sene UEFA'da çok iyi işler yaptık, vazgeçmeye niyetimiz yok." ifadelelerini kullandı.

"ŞANSIMIZ YÜZDE 50'NİN ALTINDA"

Fenerbahçe'nin yarı finale bir adım daha yakın olduğunun da altını çizen tecrübeli teknik adam, "Fenerbahçe'nin güçlü ve hızlı forvetleri bulunuyor, ayrıca bir çok harika oyuncusu var. Şu an için tek düşündüğüm şey kendi takımımın taktiği, yarın oynanacak maçın ardından kimin daha güçlü olduğu ortaya çıkacak. Fenerbahçe harika bir kulüp ve bu turnuvada onlarla mücadele etmekten gurur duyuyoruz. Şansımız yüzde 50'nin altında fakat mutlu sona ulaşmak için sonuna kadar savaşağız." diyerek sözlerini noktaladı.