Volkan'dan taraftara tuvalet yorumu

Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta maçı için Ordu'ya gelen Fenerbahçe'nin milli takım kalecisi Volkan Demirel ile Ordusporlu bir taraftar arasında tuvalet polemiği yaşandı.

GİRİŞ 09.04.2013 14:17 GÜNCELLEME 09.04.2013 14:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta maçı için Ordu'ya gelen Fenerbahçe'nin milli takım kalecisi Volkan Demirel ile Ordusporlu bir taraftar arasında tuvalet polemiği yaşandı. Volkan Demirel'in taraftara verdiği cevap ise tepkiye neden oldu.

Ordu'da geçtiğimiz sezonda oynanan ve berabere sonuçlanan maçın ardından Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel, Orduspor'u tebrik etmiş ancak 19 Eylül Stadyumu'nda soyunma odaları konusunda eleştiride bulunmuştu. Tecrübeli file bekçisi, "Soyunma odasında bir tane tuvalet var. Bunları söylemek çok ayıp ama tesisleşmeye önem vermek gerekir." demişti.

Bu eleştiriyi unutmayan ve pazar günü oynanan maçın öncesine taşıyan Ordusporlu bir taraftar maç öncesi stada gelen otobüsten inen Volkan Demirel'e, statta yapılan tadilattan sonra tuvalet sayısının 5'e çıkarıldığını söyledi. Başka bir Ordusporlu hayranı ile fotoğraf çektirmekte olan Volkan Demirel ise bu hatırlatma ve sözlü sataşmaya karşılık olarak argo bir ifade kullandı ve "Tamam merak etme birazdan s...cağım." diye cevap verdi.

Volkan Demirel'in bu cevabı taraftarların tepkisine neden oldu.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 2
  • gercek Turk 11 yıl önce Şikayet Et
    tahrik var!. volkan geçen sene tebrik etmiş, ama noksan olan bir şeyi de ifade etmiş. sonuçta en üst ligin takımı. kaptanı tahrik eden bu taraftarı kınıyorum.
    Cevapla
  • sevket taner 11 yıl önce Şikayet Et
    Saygısız kaleci. Kendine yakışanı yapmış..
    Cevapla