Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz bizim şampiyonumuzsunuz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda maçı sonra soyunma odasına giderek teknik heyeti ve oyuncuları tebrik etti.

GİRİŞ 07.07.2024 01:19 GÜNCELLEME 07.07.2024 10:06
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan maçta A Milli Takımımız'ın golünü 35. dakikada Samet Akaydin atarken, Hollanda'nın gollerini 70. dakikada Stefan de Vrij ve 76. dakikada Cody Gakpo kaydetti.

Bu sonuçla birlikte A Milli Futbol Takımımız EURO 2024'e çeyrek finalde veda ederken, Hollanda yarı finale yükselen taraf oldu.



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN OYUNCULARI TEK TEK TEBRİK ETTİ

Karşılaşmayı tribünde takip eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda maçı sonra soyunma odasına giderek teknik heyeti ve oyuncuları tebrik etti.



ERDOĞAN: "BİZ SİZDEN MEMNUNUZ"

İyi mücadele ettiklerine vurgu yapan Erdoğan, "Hepinizi tebrik ediyorum. Her ne kadar bugün burada bu neticeyi aldıysak da siz bizim şampiyonumuzsunuz. Biz sizden memnunuz. Bunun geleceği de var, gelecekte de biz bu işi götüreceğiz. Ben buna inanıyorum. Buraya kadar bu işi çok başarılı getirdiniz" ifadelerini kullandı.









Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 72
  • Behlüldane 2 ay önce Şikayet Et
    Gönüllerin şampiyonu onbir cesur yüreği can-ı gönülden kutluyoruz
    Cevapla
  • Uyan Müslüman 2 ay önce Şikayet Et
    UEFA bir mafyadır. Hakemler ile, saha dışı cezalar ile zorla elediler!
    Cevapla
  • Muallim023 2 ay önce Şikayet Et
    Takım turnuvayı forvetsiz oynadı, sürekli geride beklediği için oyuna hükmedemedi ve tüm maçlarda topu rakibe bıraktı ta ki son 10 dakikaya kadar.. Son 10 dakikada ise aslında yapılan değişikliklerin ne kadar olumlu yansıdığını gördük velhasıl Hollanda dişimize göreydi ama bana göre taktiksel hatalar kaybettirdi...
    Cevapla
  • çağrıbey 2 ay önce Şikayet Et
    Reis milli takıma moral verdi hepimiz gibi futbolcular da üzgündü Türkiye turnuvaya zevk kattı tebrikler
    Cevapla
  • Arif 2 ay önce Şikayet Et
    Bir maçın sonuna gelmiş olduk bizler TÜRK milleti olarak hiç bir zaman akıllanmayacagiz Avrupa'dan bize dost olmaz TÜRK ten başka artık anlayın bunu haksızlığı gözünüze soka soka yapıyorlar ve bizler hız birşey yapmıyorsunuz nokta TÜRK milleti bu kadar zayıf mı anlamadım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle