Almanya'da Türk taraftarlar gözaltına alındı!

Berlin'de polis ekipleri, Türk taraftarların stada yürüyüşünü durdurdu ve bazı taraftarları gözaltına aldı. Bileti olan taraftarların anonslarla birlikte stada gitmesi istendi.

GİRİŞ 06.07.2024 20:54 GÜNCELLEME 07.07.2024 09:52
Bu Habere 207 Yorum Yapılmış

Almanya’da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final mücadelesinde Hollanda ile Türkiye takımları, Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaşacak.

Türk taraftarlar maç öncesi Berlin sokaklarında milli takıma destek verdi. Bölgede yoğun güvenlik önlemi alan polis ekipleri, bazı Türk taraftarları gözaltına aldı.



"TÜRK TARAFTARLAR SİYASİ MESAJLAR NEDENİYLE DURDURULDU"

Berlin Emniyeti'nden yapılan açıklamada, "Türk taraftar yürüyüşü, devam eden siyasi mesajlar nedeniyle durduruldu. Taraftar otobüsü dışarı çıkarıldı ve taraftar yürüyüşü sonlandırıldı. Türk taraftarların maç için biletleri varsa anonslar ile birlikte bireysel olarak stadyuma gitmeleri istendi." ifadelerine yer verildi.



PKK YANDAŞLARINA KORUMA, TÜRK TARAFTARLARA GÖZALTI!

PKK yandaşlarının sözde Kürdistan paçavraları ve teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın pankartlarıyla yaptığı gösterilerde, Berlin polisi provokatörleri koruma altına alarak gösteri yapmalarına izin vermişti.



Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 207
  • Aytek 2 ay önce Şikayet Et
    Yahudi oyuncağı olmuş bir devlet ne bekliyorsunuz ki bunlardan.
    Cevapla
  • Fahri özcan 2 ay önce Şikayet Et
    Almanya abd.nin kölesi bir devlet bir devlet düṣünün bir terör örgütüne teslim olmuṣ gücü masum taraftarlara yetiyor öte yandan almayada alman polisi insanların yoğun olduğu yerlerde Kap kaçcılardan bile korkuyor.
    Cevapla
  • Das 2 ay önce Şikayet Et
    Almanya türkiyelileri asimile edemediği icin onca yaptirim baski haksizlik hatta adaletsizlike rahmen cok öfkeli tutuklamalar öfkelerinin ürünü yanliz bozkurt lar mücadelelerini yılmadan devam edecektir hele Uefa nin yaptığı terbiyesizlikten sonra daha gizemli daha etkin mücadelesini artıracaktır aradin kudret damarlarindaki asil kanda mevcuttur
    Cevapla
  • çağrıbey 2 ay önce Şikayet Et
    demekki doğru yoldayız bozkurt lar devam ke
    Cevapla
  • vakti gelir 2 ay önce Şikayet Et
    nazi ırkçılar iş başında. devran değişir alman nazileri tutuklama nasıl olurmuş o zaman görür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle