Almanya - Danimarka maçına damga vuran olay! Futbolcular sahayı terk etti

Almanya - Danimarka maçı, yoğun yağmur yağışı nedeniyle durdu ve futbolcular soyunma odasına gitti. Yaklaşık 25 dakikalık aranın ardından karşılaşma kaldığı yerden devam etti.

GİRİŞ 29.06.2024 22:52 GÜNCELLEME 29.06.2024 23:36
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turu maçında Almanya ile Danimarka, Signal Iduna Park'ta karşı karşıya geldi.

Karşılaşmanın 35. dakikasında hakem Michael Oliver, yoğun yağmur yağışı, gök gürültüsü, şimşek çakması ve dolu yağışı nedeniyle maçı durdurdu. 

HAKEM OYUNCULARI SOYUNMA ODASINA GÖNDERDİ

Oyuncuları yedek kulübelerine davet eden hakem, yağmurun şiddetini artırmasıyla iki takımı da soyunma odasına gönderdi. 

Karşılaşma yağışın hafiflemesiyle yaklaşık 25 dakikalık aranın ardından yeniden başladı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 34
  • Gerçekler 1 gün önce Şikayet Et
    Katar'daki turnuvaya saldıran Avrupa'nın özelliklede Almanya'nın düzenlediği turnuva berbat geçiyor, turnuva heyecansız, maçlar sıkıcı, hava sürekli yağmurlu, dünyadan ilgi düşük, Katar'daki turnuva ise tam tersiydi
    Cevapla
  • Das 1 gün önce Şikayet Et
    Türkiye Gürcistan macida yogun yagmurlu idi ayni seneryo niye durdurulmadi almanya Danimarka durduruldu ev sahibi diye mi bumu fair play türkiye macini ard zdf göstermeyecek bumu fair play nsu mahkemesine türkiyeli gazetcileri almadilar bu mu fair play almanya hic bir anlasmaya uymadi bu mi fair play vize muhafiyeti yalani almanya hic bir zaman fair oynamadi
    Cevapla
  • Boş işler. 1 gün önce Şikayet Et
    Her şey tamamda, üstün alman teknolojisinin yaptığı stad akıtıyor. Çatıda yapım hatası vardı. Su tahliyesi calismiyordu. Bu görüntü turkiyede olsa almanlar 3. Dünya ülkesi stadı derlerdi.
    Cevapla
  • Tarik 1 gün önce Şikayet Et
    Bir taraf düden diger taraf niagara adamlar yikandi valla
    Cevapla
  • Muzaffer 1 gün önce Şikayet Et
    Yaw tamam da Danimarkayi yediler be...Ev sahibi diye kolla kolla...biri yakalar bunlari ama
    Cevapla
  • Mehmet Çıtak 12 saat önce Şikayet Et
    Yesinler birbirlerini. Hepsi Türk düşmanı. Portekiz resmen Gürcistana yenildi. çünkü olası sonuçlara göre TÜRKİYE tur atlayamayacaktı.
    Cevapla
  • Tuna 1 gün önce Şikayet Et
    Başlığa bak. Yalandan bıkmadılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle