Türkiye'nin Avusturya maçına uğursuz hakem! Karnesi içler acısı

EURO 2024'te Türkiye'nin Avusturya ile oynayacağı son 16 turu maçının hakemi belli oldu. Maça Portekizli hakem Artur Soares Dias atandı, Türkiye'nin de 44 yaşındaki hakem ile ilgili kötü anıları ortaya çıktı.

Türkiye'nin Avusturya maçına uğursuz hakem! Karnesi içler acısı
Türkiye'nin Avusturya maçına uğursuz hakem! Karnesi içler acısı
GİRİŞ 29.06.2024 12:25 GÜNCELLEME 29.06.2024 12:37
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

EURO 2024'te Avusturya - Türkiye arasındaki son 16 turu maçının hakemi belli oldu. UEFA, Salı günü oynanacak bu kritik karşılaşma için Portekizli hakem Artur Soares Dias'ı atadı.

Türk takımları, Dias yönetiminde çıktıkları altı maçın tamamını kaybetti. Leipzig'de oynanacak maçta Türkiye, çeyrek finale çıkmanın yanında bu kötü seriye de dur demek için çıkacak.

Dias'ın yönetiminde Türk takımları

Dias'ın yönetimindeki maçlarda Türkiye 0-2 Galler, Macaristan 1-0 Türkiye, Rusya 2-1 Türkiye, Monaco 3-1 Fenerbahçe, Marsilya 3-0 Eskişehirspor ve Yunanistan U21 2-1 Türkiye U21 şeklinde sonuçlandı.

Türk futbolseverler, Dias'ın yönettiği önceki maçlardaki olumsuz sonuçlara rağmen, milli takımın bu sefer başarılı olmasını umut ediyor. Dias'ın yönetiminde alınacak ilk galibiyet, hem takım hem de taraftarlar için büyük bir moral kaynağı olacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    low lucesku del boski piontek bunlarin hepsi kotimi yani .gonerildi
    Cevapla
  • Osman 1 gün önce Şikayet Et
    Sen oyun oynamassan hakem ne yapsın
    Cevapla
  • Arda ve Ferdi 2 gün önce Şikayet Et
    Hedef Türkiye'nin önünü kesmek. Biz ne kadar iyi oynarsak oynayalım. Bu hakemle geçmiş olsun. İşimiz Allah'a kaldı. Allah isterse onun izni ile olur. Normal şartlarda mümkün değil. Bu tip hakemler böylü büyük organizasyonlara nasıl çağrılıyor anlamak mümkün değil. Bizim süper lig hakemleri bile buna on basar. Neyse Hayırlısı İnşaalah turu geçen biz oluruz. Kolay gelsin.
    Cevapla
  • Futbolsever 2 gün önce Şikayet Et
    Biliyorum bu hakemi bazı kararları tartışmalı ve futbolcuların kandırmasına müsait
    Cevapla
  • Rebelboy1903 2 gün önce Şikayet Et
    Mesele verdiği kararlar. Kararlar doğrumuyduuuu yanlımıydııı önemli olan burası
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle