Çekyalı oyuncudan skandal sözler: Türkleri zehirlemek istedim

A Milli Futbol Takımı, Çekya'yı 2-1 mağlup etti. Maçın son düdüğü sonrası saha içerisinde büyük bir gerilim yaşandı. Oyuna sonradan giren ve olayların fitilini ateşleyen Thomas Chory, Çekya basınına olay açıklamalar yaptı.

GİRİŞ 27.06.2024 12:05 GÜNCELLEME 27.06.2024 12:14
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'ndaki üçüncü maçında Çekya'yı 2-1 mağlup ederek gruptan çıkmayı başardı ve adını son 16 turuna yazdırdı.

Volkspark Stadı'nda oynanan maçta Türkiye'nin gollerini 51. dakikada Hakan Çalhanoğlu ve 90+4. dakikada Cenk Tosun attı. Maçın ardından sahada büyük bir gerilim yaşandı.

Çekya-Türkiye karşılaşmasının sona ermesiyle birlikte olayların fitilini ateşleyen isim Chory, Çekya basınına olay açıklamalarda bulundu.

Ferdi Kadıoğlu ve Orkun Kökçü ile gerilim yaşayan ve kırmızı kart gören 29 yaşındaki futbolcu, sahaya girmesinin nedenini "Sahaya biraz agresiflik katmak, onları zehirlemek istedim. Bundan hoşlanmayacaklarını biliyordum" sözleriyle açıkladı.

Kaan Ayhan, Çekya forması giyen Thomas Chory'a yolu gösteriyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 54
  • nurı 2 gün önce Şikayet Et
    ulen her turnuvada tokat yıyorsunuz
    Cevapla
  • Cimbombom 2 gün önce Şikayet Et
    Hakem gol sevinci yaşayan Cenk Tosun'a bile kart gösterdi. Bir ara tezahürat yapıyor diye tribünlerede kart gösterecek sandım.
    Cevapla
  • çağrıbey 2 gün önce Şikayet Et
    bunların kafa bizim gibi değil gavur kafası demekki böyle çalışıyor
    Cevapla
  • Asi ihtiyar 2 gün önce Şikayet Et
    Boyle bir aciklamayi bizim oyuncumuz yapsaydi ceza ustune ceza yagdirirdi fifi....!!!
    Cevapla
  • ALP-AY 2 gün önce Şikayet Et
    Böyle yaparak ne halt ettin. Gruptan mı çıktın ya uşak?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle