Nihat Kahveci: Arda Güler'e Allah yardım etsin

Nihat Kahveci ile Nebil Evren, Kontraspor YouTube kanalında Arda Güler'in yelek krizini ve EURO 2024'te Hırvatistan'ın turnuvaya veda etmesini değerlendirdi.

Nihat Kahveci: Arda Güler'e Allah yardım etsin
Nihat Kahveci: Arda Güler'e Allah yardım etsin
GİRİŞ 25.06.2024 06:41 GÜNCELLEME 25.06.2024 06:41
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İtalya'nın son dakika golünü yorumlayan Nihat Kahveci, "Modric, kulübede gol öncesi niye formanı ısırıyorsun? Bir şey mi hissettin gol yiyeceğiz diye. Dikkatli izleyiciler o panik anını görmüştür. Bu arada o gol çıkmaz. Livakovic'e yazmaz. Tertemiz gol. Böyle uzak köşeye bırakılan golleri seviyorum. Modric hissetti mi diye merak ediyorum." dedi.

Milli Takım'daki son durum hakkında Nihat Kahveci, "Biz büyük ihtimal gruptan çıkacağız. Bana kimse olası kötü gidişat için mağduriyet yaratmasın. Bizi eleştirdiler, bazı sanatçılar yorumcular eleştirdi diye söylenmesinler. İnsanlar bir şeyi neden konuşur. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bu konu durup dururken mi ortaya çıktı." ifadelerini kullandı.

Arda Güler'in idmandaki görüntüsüyle ilgili de konuşan Nihat Kahveci, "Arda Güler'in bu yelek olayı çok abartıldı. Yanlış anlaşılabilecek bir görüntü var. Bu kozu TFF verdi. Arda'ya canı gönülden Arda'ya Allah yardım etsin. Arda'ya verilen değer, sevgi, çok büyük. Bu yaşta, bu ilgi, bu şöhret, Real Madrid,... Bu beklentiyi karşılamak kolay değil. Arda'nın etrafında kim varsa bunu bilerek davranması ve yönetmesi lazım. Çocuk çok genç." dedi.

KAYNAK: KONTRASPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • Özo 1 hafta önce Şikayet Et
    Modric formasını heyecandan ısırıyor bir an önce bitmesini isteyerek,orda tabii kameraya bakarak o hareketi yapması biraz show gibi.
    Cevapla
  • İstanbulbeyi34 1 hafta önce Şikayet Et
    Yenilsek bile En iyi 3. olarak çıkıyoruz
    Cevapla
  • KARTAL 1 hafta önce Şikayet Et
    Montella'nın vücut dili bu olayda aslında art niyet olduğunu gösteriyor.Arda düz koşu yapacağını bile bilmiyor. Arda Montella'ya göre yorgun takımın kaptanı dr.'u ve basın sözcüsü Hakan'a göre kasıklarından sakat. Kadronun kuruluşunda Hamit fikir söylüyormuş. Acaba başka hangi menajerler fikir söylüyor ? Yunus'un seçilmesi ayakta duramadığı halde oynaması menajerle mi ilgili ?
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Eski futbolcular bir susmaya örense..
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Yok ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle