Yunus Akgün'den hakeme tepki!

EURO 2024'te A Milli Takım, zorlu maçta Portekiz ile karşılaştı. Yenilginin ardından A Milli Takım oyuncuları Yunus Akgün ve İsmail Yüksek açıklamalarda bulundu.

Yunus Akgün'den hakeme tepki!
Yunus Akgün'den hakeme tepki!
GİRİŞ 22.06.2024 22:07 GÜNCELLEME 22.06.2024 22:07
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

A Milli Takım, EURO 2024'teki ikinci maçında Portekiz'le karşılaştı. Portekiz maçı 3-0 kazanarak tur atlamayı garantiledi. 

Maçın ardından Milli Takım oyuncuları Yunus Akgün ve İsmail Yüksek açıklamalarda bulundu. 

Yunus Akgün açıklamasında, "Çok üzgünüz. Şanssız goller de yedik. Aslında çok iyi çalışmıştık. Her şey yine bizim elimizde. Önümüzdeki maçı kazanırsak gruptan çıkacağız zaten. Hocamız da Hakan abi de maç sonrası gerekenleri söyledi. Taraftarımız desteğini hiçbir şekilde eksik etmesin. Gruptan çıkacağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı. 

"Hakemi bahane olarak sunmak istemiyorum ama ortada olan her pozisyonda karşı taraf lehine çaldı. Bizi düşürdü verdiği kararlarla. Hakemi de yenmemiz lazım böyle maçlarda."

İSMAİL YÜKSEK: "DERS ÇIKARMAMIZ GEREKİYOR" 

İsmail Yüksek ise, "Üzücü bir mağlubiyet oldu. Çok iyi hazırlanmıştık. Büyük bir takıma karşı oynadık. Kendi hatalarımızdan dolayı yediğimiz goller oldu. 3. maçta artık daha sıkı sarılıp gruptan çıkmak istiyoruz. Açık konuşmak gerekirse kötü bir sakatlık geçirdim. Şu an kendimi iyi hissediyorum. Hocamla konuştuğumda sonradan oyuna girmemin daha mantıklı olduğunu söyledi. Mücadele ettiğimizde yapabildiğimizi gösterdik. Ders çıkarmamız gerekiyor. Ülkemizi gruptan çıkararak gururlandırmak istiyoruz." sözlerini sarfetti. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • nitekim 4 ay önce Şikayet Et
    hakem kötüydü de kendi kalemize golü de hakem atmadı yani ilk yediğimiz golün pasını da orkun kökçü verdi o topa vurup dışarı atsaydı orkun penaltı noktasına çıkaracağına. ayrıca yunusa biri söylemeli ilk golde ortayı yapan oyuncu da yunusun adamıydı adamı takip etmediği için adam boşboş durumda rahat rahat içeriye topu gönderdi. önce kabahati kendimizde bulalım artık
    Cevapla
  • Kartal 4 ay önce Şikayet Et
    Ne dersi çıkaracaksınız. Baris alper gibi bir forvete sahibiz. Bütün dünya kulüplerinin peşinde olduğu adam semih kenarda arda kenarda Kenan kenarda daha ders çıkarmamız lazımmış. 1 yıldır sahaya çıkmamış adam kalede sırf yedek oynadığı takım büyük diye diğeri kenarda daha ders çıkaracaklar. Teknik ekip menajerler için takım cikariyor
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Sanki gol attında hakem vermedi grzkl bu tipler milli takıma seçenin ...
    Cevapla
  • Bir Hatırlatma!.. 4 ay önce Şikayet Et
    Evet hakem konusunda haklı Yunus. Hakem küçük küçük doğradı Türkiye'yi ancak. Sormazlar mı adama siz futbolcular ne yaptınız sahada. Hiçbirşey. Takım olarak ve hoca olarak tam bir fiyaskoydunuz. İnsan yenilir ama mücadele eder. İnşallah bu ölü toprağı üzerinizden atılır. Yoksa evimize erken döneceğiz korkarım.
    Cevapla
  • Bjkli 4 ay önce Şikayet Et
    Sen önce ayakta durmayı bi öğren sürekli yerdeydin.. Bırak hakeme suç bulmayı.. Burası Türkiye ligimi.. Alışık tabi senin abilerin burda yere yattığında faul penaltı almaya…
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle