EURO 2024'te ilk maçların en güzel golü 'Bizim Çocuk'tan!

Milli futbolcu Mert Müldür'ün Gürcistan maçında attığı gol, EURO 2024'te grup aşamasının ilk maçlarında atılan en güzel gol seçildi.

GİRİŞ 22.06.2024 13:28 GÜNCELLEME 22.06.2024 13:44
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) gruplarında ilk maçların en iyi golü belli oldu. 

A Milli Takım'ın Gürcistan'ı 3-1 yendiği maçta Mert Müldür'ün attığı gol turnuvada oynanan ilk maçların en iyi golü seçildi.

UEFA'nın EURO 2024 sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Mert'in golü için "Mert Müldür'ün çılgın volesi turun golü olarak taçlandırıldı" ifadelerine yer verildi.

Oylamada Arda Güler'in attığı gol ise 3. sırada yer aldı.

Romanya'dan Stanciu'nun Ukrayna filelerini havalandıran golü 2. olurken, İtalya - Arnavutluk maçında Barella'nın attığı gol ise 4. sırayı aldı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Cihan 3 ay önce Şikayet Et
    Portekiz maçını izliyorum. Gürcistan maçındaki muhteşem kadroyu neden 4 ana yerinden değiştirdi anlamış değilim. Aşırı derece kişisel hatalar ve çok fazla (basit) pas hataları mevcuttur. Kendi kaleye atılan gol misal. Barış Alper sürekli kayıyor, çocuğa iyi bir krampon verin. Bu maç yazık oldu.
    Cevapla
  • Turco 3 ay önce Şikayet Et
    Portekiz maçını 25. Dakikada kapattım, izlemiyorum. Kafadan kaybetmişler ezik ezik oynuyorlar. Montella garibim ne yapsın, malzeme kalitesi anca bu kadar..Kralın çırılçıplak olduğu bu maçta cam gibi göründü...
    Cevapla
  • Düzceli 3 ay önce Şikayet Et
    Tebrik ederim. Attığınız her şut tutsun. Bu sene güzel bir turnuva yapalım.
    Cevapla
  • cengiz han 3 ay önce Şikayet Et
    Portekizi yenecek gucteyiz, haydin bizim cocuklar
    Cevapla
  • kenan 3 ay önce Şikayet Et
    Bak şimdi ayıp etmişler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle