Montella'dan sakatlık açıklaması! Yıldız isim kadrodan çıkarılacak mı?

A Milli Takım teknik direktörü Vinzenzo Montella, sakatlığı sebebiyle kadrodan çıkarılacağı konuşulan İrfan Can Kahveci'nin son durumu hakkında açıklama yaptı.

GİRİŞ 15.06.2024 15:33 GÜNCELLEME 15.06.2024 16:32
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

EURO 2024'te Salı günü F Grubu'nda Gürcistan ile karşılaşacak A Milli Takım'da teknik direktör Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

TRT Spor'a konuşan ve "Çok büyük hedeflerimizin olması lazım." diyen İtalyan teknik adam, "Bunun için de çok çalışmamız gerekiyor. Sahaya çıkınca her şeyimizi vermek zorundayız. Her şeyi başarabilmek için çok çalışmanız gerekiyor. Biliyorsunuz her insan stresi farklı şekillerde yaşayabiliyor. Ben burada hem güven hem inanç aşılamak zorundayım." ifadelerini kullandı.

İRFAN CAN KAHVECİ'NİN SAKATLIĞI

Vincenzo Montella, yaşadığı sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarılacağı konuşulan İrfan Can Kahveci için de şu sözlere yer verdi:

"İrfan Can Polonya maçında ufak bir rahatsızlık hissetti. Benim için çok önemli bir futbolcu. Elimizden geldiğince onun için seferber olduk. Beklentimiz şu yönde oynayabilirse 3. maç itibarıyla oynamasını isteriz."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Menderes 1 gün önce Şikayet Et
    Yusuf sarı neden milli takimda yok,
    Cevapla
  • rıfkı efendi 6 gün önce Şikayet Et
    yahu çok önemli bi topçu değil irfan ... ikili mücadele yok top kapma yok... kız gibi top oynuyor... sadece vuruşları güzel.. maç 3 fark olursa bi iki gol atar.... mücadele etmeyen topçunun günümüzde yeri yok
    Cevapla
  • hızıroğlu 5 gün önce Şikayet Et
    Yorum yazmak zorunda değilsiniz efendi hazretleri,..))
    Cevapla
  • hamit istifa 6 gün önce Şikayet Et
    tff gs mhk oynasin milli takimda digerleri gönderilsin milli rezalet büyük eksi denen baylokcu
    Cevapla
  • Alii 6 gün önce Şikayet Et
    İrfanın bir FB macina bak bir milli takim maçına bak
    Cevapla
  • 61 anadolu 6 gün önce Şikayet Et
    Önemli değil yerine İstanbul dan takviye yaparlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle