Eskişehir'de stadı ateşe verdiler

Medipol Başakşehir ile karşı kaşıya gelip yenilen Eskişehirspor’un maçı kaybetmesi üzerine, taraftarlar tribünleri ateşe verdi.

GİRİŞ 14.05.2016 22:45 GÜNCELLEME 14.05.2016 23:20
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Medipol Başakşehir ile karşı kaşıya gelip yenilen Eskişehirspor’un maçı kaybetmesi üzerine, taraftarlar tribünleri ateşe verdi.

Maçı kaybeden Eskişehirspor taraftarı, maçın sonunda açık tribündeki koltukları yakmaya başladı. Taraftarların koltuk parçalarını atması yüzünden 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Saha içine giren binlerce taraftar, kale fileleri ve direklerine ile reklam panolarını sökmeye başladı.

Yangın, soyunma odalarına giden merdivenlere de sıçradı. Öte yandan sahadan ayrılan taraftarlar, tribünden koltukları da beraberinde götürdü.










 

YORUMLAR 104
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Gaz bombasi cigirtganligi yapan terorist veya yandascisi o resme birdaha bak 19 polis var ama karsilarinda 19000 den fazla taraftar veya terorist ne zikkimsa ondan var. Sayet o onbinler karsisinda sen 19 polisten biri olsaydin bu dedigini yapacakmiydin kimi kandiriyorsun sen avanak.
    Cevapla
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu stadi yakanlar normal vatandas degil haklarinda arastirma yapilirsa bunu goreceksiniz hepsi terorist ve bu bilincli yapilan birsey mac isin bahanesi
    Cevapla
  • TS 61 TS 7 yıl önce Şikayet Et
    Nerde TRABZON'a laf atanlar.Boş boş konuşanlar nerde ,sizi piste bekliyoruz..
    Cevapla
  • Nilgün 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir eskisehirli olarak bi spor müsabakasından sonra taraftarin bu tepkisini hemşehrilerime yakistiramadim
    Cevapla
  • Uğur 7 yıl önce Şikayet Et
    4. resime bakın millet sahanın ortasını ateşe vermiş polisler izliyor nerede müdahale,nerede gaz bombası işinize gelene karışıyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle