Galatasaray tribünlerinde büyük duyarlılık! Unutturmuyorlar

Galatasaray taraftar grubu UltrAslan, Eyüpspor maçında açtığı pankartlarla bir kez daha dikkatleri Filistin'deki soykırıma çekti.

Galatasaray tribünlerinde büyük duyarlılık! Unutturmuyorlar
Galatasaray tribünlerinde büyük duyarlılık! Unutturmuyorlar
GİRİŞ 14.09.2025 13:38 GÜNCELLEME 14.09.2025 13:38
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Filistin’in Gazze Şeridi’nde 23 aydır devam eden soykırım saldırılarında 65 bin kişi katledilirken, katliam yeşil sahalarda da yankı buluyor.

Dünyanın pek çok ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de bazı spor kulüpleri ve taraftarlar, İsrail soykırımına tepkisini yansıtıyor.

Galatasaray’ın taraftar grubu UltrAslan, soykırımın başladığı ilk günden bu yana gösterdiği duyarlılığını sürdürüyor.

SPOR DÜNYASININ GÖZÜNÜ GAZZE’YE ÇEVİRDİLER

Galatasaray’ın dün Eyüpspor’la karşılaştığı müsabakada Atatürk Olimpiyat Stadı’na İsrail soykırımıyla ilgili iki dev pankart asıldı.

UltrAslan’ın pankartlarında, “Filistin’de insanlık ölüyor!” ve “Dünya soykırımı canlı canlı izliyor!” ifadeleri yer aldı.

Pankartlar, UltrAslan’ın resmi sosyal medya hesaplarından da paylaşılarak hassasiyet geniş kitlelere ulaştırıldı.

YORUMLAR 16
  • Diyarbakırlı Ramo 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş sloganlar. Filistinde insalığı öldüren kim? Gazzede soykırım yapan kim? Pankartta yok. İsrail yazmadığınız pankartlar boşuna. Adam gibi; “İsrail, Gazze’de soykırım yapıyor. İsrail, Filistin’de insanlığı öldürüyor.” yazın.
    Cevapla
  • Zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef Beşiktaşlıyım, bizimkiler ancak Gezi de pankart açar, bir de Saraçhanede İmamoğlu için açar, yazıklar olsun duyarsîzlara.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle