Türkiye'den peş peşe İzlanda açıklaması! Gereken yapılacak

A Milli Futbol Takımımız, Euro 2020 Elemeleri grup maçı için gittiği İzlanda'da büyük bir saygısızlığa uğradı. Havalimanında yaklaşık 3 saat bekletilen ay-yıldızlı oyuncular, İzlanda emniyet görevlileri tarafından didik didik arandı. Konu ile ilgili açıklamaya yapan Bakan Çavuşoğlu, 'Bu kabul edilemez, gereken yapılacak' dedi.

Türkiye'den peş peşe İzlanda açıklaması! Gereken yapılacak
Türkiye'den peş peşe İzlanda açıklaması! Gereken yapılacak
GİRİŞ 10.06.2019 07:57 GÜNCELLEME 10.06.2019 09:54
Bu Habere 152 Yorum Yapılmış

Bakan Çavuşoğlu, A Milli Takım'ın İzlanda Havalimanı'nda saatlerce bekletilmesine sert tepki gösterdi. Bakan Çavuşoğlu, 'Milli Takımımızın İzlanda Havalimanı'nda maruz kaldığı muamele kabul edilemez. Gereğini yapacağımızdan milletimizin şüphesi olmasın' dedi.

 

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da "Milli takımımıza İzlanda’da yapılan saygısızlık kabul edilemez ve gereği yapılacaktır. Girişim başlatılmıştır. Devletimiz ve milletimiz milli takımın yanındadır. En güzel cevabı milli takımımız sahada verecektir." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise "Milli takımımıza İzlanda havaalanında yapılan saygısız muamele, İzlanda yetkili makamlarının doğrudan sorumluluğundadır. İzlanda makamlarını en güçlü şekilde. kınıyoruz. Sporun ruhuna yakışmayan bu saygısızlık karşısında gerekli tüm cevaplar net şekilde verilir." açıklamasında bulundu.
 

 

 

YORUMLAR 152
  • hayrettin 4 yıl önce Şikayet Et
    bizde arayalım onlar gelince kendini ne sanıyor bu ülke tabi fransayı yendik ya korku salmaya başladı
    Cevapla
  • çobanyıldızı 4 yıl önce Şikayet Et
    Kısasa kısas yapacağız. Bak göreceksiniz, onların hava alanımızda düştükleri durumdan çok eğleneceksiniz. :)
    Cevapla
  • gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlar simdi ucakdan inince direk kapiya gitmesinler otobüse binsinler otobüsünde kapilari bozulsun acilmasin otobüsün camlarinida kursun gecmez cam takin kiramasinlar saatlerce otobüsün icinde kalsinlar soförle arasinda zaten kabin cam var soförede zarar veremesler teknik hata deriz
    Cevapla
  • alonecanary 4 yıl önce Şikayet Et
    her yönden küstahça, fütursuzca saldırıyorlar.... hedef Erdoğan. başka bir şey değil... o tuvalet fırçasını sahada onlara yedir Emre... yanındayız.. daima.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlarda geldiginde aynisini yapin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle